filme-online-banner

Manny Lewis (2015) film online subtitrat

Regia: Anthony Mir
Scenariu: Carl Barron, Anthony Mir
Actori: Carl Barron, Leeanna Walsman, Roy Billing
Anul: 2015
Gen: Comedie
IMDB: 5.9

Se lucreaza la subtitrarea in romana!

Comici standup de reformare se actori dramatice ca credibili prin intermediul filmului Manny Lewis este un rit de trecere familiar. În aceeași zi în care veteran australian coaste Indrumator Carl Barron face anihilator inversunat debutul pe marele ecran în drama romantică Manny Lewis, un alt film semi-autobiografic și ușor existențială hinging pe un interogatoriu de benzi desenate de ce viața lui se simte gol, de asemenea, se deschide pe ecranele australiene: Chris Rock regizor de lansare Top cinci.

Ambele interpreți provin dintr-o linie de oameni care au transformat amuzant grave sau fel de grave (cred Robin Williams, Eric Bana, Whoopi Goldberg, Will Smith). Cheia diferență este acest lucru nu este prima dată când Barron a început hotărând cu gama, dar primul său dată în calitate punct: în afara înflorește teatrale încorporate în rutine efectuate în săli și pub-uri, in varsta de 50 de ani, cu care se confruntă-copil este nou la joc.

Debutul său cinematografic este mai pesimiste decât fani s-ar putea aștepta, și co-autor al scenariului Manny Lewis, fără îndoială, o mare parte din motivul pentru care el se simte atât de autentic. Barron joacă personajul titular, un standup celebritate la un pas de semnarea unui contract profitabil cu agenți SUA talent, deși inima lui este mai mult interesat de o femeie bună decât o afacere bună.

Manny Lewis este renumit, dar singur, un sac trist, care nu pot fi deranjat să se amestece la petreceri de casa, dar, din frustrare pent-up, scântei o relație telefon cu un muncitor hotline sex. Twist este că femeia la celălalt capăt al liniei este Maria (Leeanna Walsman), aceeași persoană se intalneste intr-o cafenea și începe intalniri.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: