filme-online-banner

Marele Quinn – The Mighty Quinn (1989) film online subtitrat

Regia: Carl Schenkel
Actori: Tyra Ferrell, Denzel Washington, Mimi Rogers, M. Emmet Walsh, James Fox
Anul: 1989
Gen: Actiune, Crima, Drama
Durata: 98 minute
IMDB: 6.1/10 din 2783 voturi

“Marele Quinn – The Mighty Quinn” este un thriller de spionaj, un film prietene, un musical, o comedie și o imagine care este înțelept despre natura umană. Și totuși, cu toate aceste calități, nu pare să tulpina: Aceasta este o grațios, aproape fermecat, divertisment. Ea spune povestea unui șef al poliției pe o insulă nu spre deosebire de Jamaica, care devine prins la mijloc, atunci când un dezvoltator bogat este găsit ucis. Toată lumea pare să creadă cel mai bun prieten șefului, un vagabond nu-cont numit Maubee, a comis crima. Toată lumea, dar șeful, și soția șefului, care observă laconic, “Maubee este un amant, nu un criminal.” Stelele de film Denzel Washington într-una din acele roluri care creează un star de cinema peste noapte. S-ar putea fi imaginat că s-ar fi întâmplat la Washington, dupa ce a jucat in “Cry Freedom”, ca sud-african Steven Biko erou. El a primit o nominalizare la Oscar pentru că performanța, dar nu chiar a început să aluzie la rezervele sale de farmec, senzualitatea și umor neconventionala. Într-un mod de efort care-mi aduce aminte de Robert Mitchum, Michael Caine sau Sean Connery în cele mai bune din imagini Bond, el este capabil să fie greu și blând, în același timp, posibilitatea de a juca un erou și totuși să nu se ia prea în serios.

El joacă Xavier Quinn, un băiat local, care a jucat o dată cu picioarele goale Maubee și a intrat în suma de obicei de probleme, dar care a crescut inteligent, plecat în America pentru a fi instruiți de către FBI, și a revenit acum, șeful poliției. Oamenii din districtul său îl numesc “Marele Quinn – The Mighty Quinn”, după piesa Bob Dylan, și nu este ceva atât de afectuos si ironic în porecla. El știe toată lumea din oraș, știe obiceiurile lor, și este în relații bune, chiar cu guvernatorul insulei (Norman Beaton), un hack vesel corupt care vrea doar să păstreze capacul pe lucruri.

Crima este o mare rușine. Este probabil să descurajeze turism, și, probabil, există motive mult mai sinistre pentru măturat infracțiunea sub covor și vina Maubee. Quinn este singurul care vrea să apăsați o investigație, și îl ia în viața decadente ale unității locale. El întâlnește Elgin, fixatorului locală suav (jucat de James Fox elegant, care specialist britanic în ocolite și evaziv). El este puternic atras de soția agitat Elgin lui (Mimi Rogers), și are o întâlnire privată cu ei, care este acuzat de erotism tocmai pentru că el vrea să se opună seducătoare ei.

Cele mai supărătoare de toate, el întâlnește o bălăbănit, excesul de greutate, genial american care rătăcește în jurul valorii de cu un aparat de fotografiat și întotdeauna pare a fi în locul nepotrivit, la momentul potrivit. Acest personaj, Miller, este jucat de M. Emmet Walsh, unul dintre cei mai mari actori de la Hollywood de caractere, care în acest film pare să combine rolurile Sydney Greenstreet si Peter Lorre: El este Comic Relief la început, reavoință sinistru mai târziu.

Ca ancheta sa face drum prin acest nisipuri mișcătoare morală, Quinn rezistă, de asemenea, probleme la domiciliu. Soția lui, Lola (Sheryl Lee Ralph), este repetitiile cu un trio reggae și este la doar o nuanta prea emascularea pentru a face un om cu adevărat confortabil în jurul ei. O frumusețe locală (Tyra Ferrell) vrea să fure Quinn departe de ea. Un Crone vechi (Estera Rolle), care este rezident vrăjitoare insulei face profeții de rezultate cumplite. Și fără griji Maubee se (interpretat de Robert Townsend) se transformă până la tachineze Quinn cu nevinovăția.

Această poveste Marele Quinn – The Mighty Quinn, destul de bogat pentru a alimenta una dintre cele mai mari și complicate vechi parcelele Warner Bros., este îmbogățit și mai mult de muzică perete la perete, inclusiv o mulțime de reggae și chiar o pereche de apariții de Rita Marley. Și fotografii de Jacques Steyn este natural si amuzat, permițându-ne pentru a ușura în compania acestor oameni în loc de noi confrunta cu ele.

Washington se află în centrul filmului Marele Quinn – The Mighty Quinn, și ceea ce realizează este o lecție în film actorie. El are scene de acțiune obligatorii, da, și confruntări care sunt mult sau mai puțin de rutină. El le ocupă cu ușurință. Dar ma uit la modul în care el și Rogers joace întâlnirea lor romantica subtil. Scena se dezvoltă în trei bătăi în loc de două, astfel încât tensiunea erotică construiește. Dar coexistând cu partea lui macho este un ludic care îi permite să vină în spatele o femeie și dans de-a lungul degetele brațele ei goale și sashay din nou înainte ca ea știe ce sa întâmplat.

Dacă Washingtonul este descoperirea în acest film, el este doar unul dintre multele sale calități minunate. N-am auzit de director, Carl Schenkel înainte. Am învățat de la comunicate de presa doar că el este elvetian si a regizat o mulțime de reclame, dar pe baza acestui film e un natural. El este capabil în momentul de funcționare moderată de 98 de minute pentru a crea un film care pare la fel de bogat și detaliat ca o mult mai mult timp. El folosește locații lui jamaican și interioare atât de ușor ca filmul pare a locui într-adevăr lumea sa, în loc să fie pur și simplu fotografiat în fața ei. Și muzica ajută; reggae într-un fel pare pasionat, lilting și reconfortant, dintr-o dată. “The Mighty Quinn” este una dintre cele mai bune filme ale anului.