filme-online-banner

Marie’s Story – Marie Heurtin (2014) film online subtitrat

Regia: Jean-Pierre Améris
Actori: Isabelle Carré, Ariana Rivoire, Brigitte Catillon
Anul: 2014
Gen: Biografie
Durata: 95 minute
IMDB: 7.3/10 din 433 voturi

O călugăriță “Marie’s Story” franceză cu minunat dacă chipul determinat de actrita Isabelle Carre ia un surd incontrolabile și fată oarbă țară sub aripa ei în Marie Story (Marie Heurtin), un film biografic pastorală stabilit în timpul fin-de-siècle care portretizează răbdarea sfânt necesare pentru a învețe limbajul semnelor pentru cineva care nu poate vedea. Bazat pe o poveste adevarata, care este, probabil, mai puțin celebru decât altele, dar la fel de interesant, acest serios – nu Helen Keller bancuri, vă rugăm să – filmul perioadă este, totuși, destul de distractiv și, în cele din urmă, se deplasează, ceea ce sugerează că ar putea exista unele potențial de trecere dincolo de francofil obicei suspecți. Acesta a avut premiera la Locarno ca titlu Piazza Grande.

Carre mai devreme a jucat ca un producator de ciocolata contemporan cu tulburare de anxietate socială, in “Marie’s Story”, care vrea să se îndrăgostească în Ameris “Romantici Anonymous, și, deși filmele” detalii povestea nu ar putea fi mai diferite, cele două narațiunile sunt similare în caracter care Carre din nou trebuie să lupta împotriva tuturor cote pentru a ajunge la un final care îndeplinește. În plus, tonul de ambele filme comută între un fel de realism și de lustruit, chiar atingeri capricioase ocazional ușoare, asigurând o sensibilitate mai mainstream decât s-ar aștepta de la filme despre tulburarile de anxietate sau educația oamenilor surzi și orbi.
Carre aici joacă sora Marguerite, una dintre femeile religioase rulează Institutul Larnay lângă Poitiers, in “Marie’s Story”, în partea central-vestică Franța, unde se uita dupa fete surde. Dar ei n-am avut o fată surdă și oarbă înainte de sosirea în vârstă de 14 ani Marie Heurtin (Ariana Rivoire) în 1885, și inițial era de așteptat strict Mama superioară (Brigitte Catillon) refuză să o ia în, deși Marguerite determinat în cele din urmă reușește să aibă drum.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: