filme-online-banner

May Allah Bless France (2014) film online subtitrat

Titlu original: Qu’Allah bénisse la France
Regia: Abd Al Malik
Scenariu: Abd Al Malik
Actori: Marc Zinga, Sabrina Ouazani, Larouci Didi
Anul: 2014
Gen: Biografie, Drama
IMDB: 5.5

Se lucreaza la subtitrarea in romana! Va tinem la curent!

Telespectatorii așteaptă o experiență de 8 Mile-ca de la “May Allah Bless France” ar trebui să recalibreze. Da, acest lucru este debutul regizoral autobiografic al rapper parizian Abd al Malik (o adaptare a cartii sale cu același nume), și da, Malik a crescut pe fondul infracțiuni minore și a sărăciei. Dar pentru un muzician, regizorul este curios unenthusiastic despre capturarea lui de pe ecran artă, și povești de nelegiuiri sale timpurii lipsește pumn ne așteptăm dat de fotografie alb-negru de nisip Pierre Scopul lui. În ciuda luând acasă programului Discovery premiu FIPRESCI, este puțin probabil pentru a obține mult de tracțiune cu vorbitori de limba engleza dincolo de festivaluri, deși telespectatorii musulmani poate căuta pe video.

Crescând într-un proiect de locuințe la Strasbourg, tineri Regis (jucat foarte bine de Marc Zinga) trăiește o viață dublă familiar. Deși sensibil la școală (în cazul în care el e bun la filosofie) și cu prietena lui Nawel (Sabrina Ouazani), el este, de asemenea, o capota: El și prietenii săi alege buzunarele turiștilor și smulge portmonee. Dacă colegii lui au drumul lor, ei vor muta în curând la asta de vânzare de droguri. (“May Allah Bless France”)

Ei au nevoie de bani pentru aparatura de înregistrare, după cum resursele locale partajate disponibile pentru ei nu sunt o tăiere. Vedem echipajul aspiră practica un pic, dar dincolo de inteligența în ochii Zinga au nici un motiv pentru a suspecta că au talent. Moartea unuia dintre prietenii săi ajută conversie prompte Regis de a Islamului; ca Abd al Malik, el va lua bani de la înregistrarea un traficant de droguri, dar nu se vor participa. Filmul “May Allah Bless France” este mai bun la punerea noi în mintea unui convertit încearcă să trăiască în neprihănire decât este la a face cinema interesant din violență ocazionale. Vedem puncte de frecare, cum ar fi realizarea lui că rasismul există în această lume nouă la fel cum o face între necredincioși. În același timp, Malik este obtinerea încet atenția mass-media.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: