filme-online-banner

Me and Earl and the Dying Girl (2015) film online subtitrat

Regia: Alfonso Gomez-Rejon
Scenariu: Jesse Andrews
Actori: Thomas Mann, RJ Cyler, Olivia Cooke
Anul: 2015
Gen: Comedie, Drama
IMDB: 8.1

Dacă ați crescut, așa cum am făcut, vizionarea de filme alb-alb vechi, pe un canal local de televiziune, atunci stii experienta de invatare tineri că există o întreagă lume de filme “Me and Earl and the Dying Girl” în afara celor prezentate la multiplex. “Me and Earl and the Dying Girl”, a lovit Sundance naucitoare (a castigat atat Premiul Publicului și juriul Marele Premiu), în regia lui Alfonso Gomez-Rejon, cu un scenariu de Jesse Andrews, bazată pe romanul lui best-seller, dispune de două personaje adolescente obsedat de mare filme. Altele decât că achizitivă mentalitate-film nebun, este un pandering, mizerie auto măgulitoare, oferind catharsis nerealizate, clișee leneș și personaje prezentate în stereotipuri, uneori-ofensive largi.

Cea mai rea parte este că “Me and Earl and the Dying Girl” consideră că este conștient de toate acestea. Fiecare clișeu vine cu o cadou de autocunoaștere comentariu înainte de aceasta, să spunem, “Da, știm acest lucru este un clișeu, dar facem un comentariu despre clișeu!” Spunând că nu-l face acest lucru. În plus, astfel de comentariu a fost facut inainte, și a fost făcută mult mai bine. Există o lene la locul de muncă în “Me and Earl and the Dying Girl”, o încredere pe teren bine călcat și pe-mestecate tropilor culturale, și, probabil, se presupune a fi în acest fel (acestea sunt copii care văd totul prin prisma lor film vizionarea ), dar încă nu funcționează. Cele Winks despre clișeele, inclusiv cel din titlu, servesc doar pentru a indica la cât de obosit aceste clișee sunt.

Greg (Thomas Mann) este un adolescent detașat și depresive, care se opune implicare emoțională la o astfel de măsură încât el nici măcar nu se poate admite că cel mai bun prieten din copilărie, Earl (RJ cyler), este cel mai bun prieten. El se referă la Earl, în schimb, ca o “co-lucrător.”