filme-online-banner

Micul vampir – The Little Vampire 3D (2017) Film Online Subtitrat in Romana


Micul vampir – The Little Vampire 3D online subtitrat, bazat pe personajele cartilor bestseller scrise de Angela Sommer-Bodenburg, spune povestea lui Rudolph, un vampir in varsta de 13 ani, al carui clan e amenintat de un vanator notoriu de vampiri. El il cunoaste pe Tony, un muritor de varsta lui, care e fascinat de castele vechi, cimitire si… vampiri. Tony il va ajuta pe Rudolph in aventura plina de actiune, dar si de umor, in care vor porni pentru a-si invinge redutabilii adversari, si impreuna vor salva familia lui Rudolph, devenind, astfel, cei mai buni prieteni.

Povestea Micul vampir – The Little Vampire trece de la randurile terifiante ale unei povesti de groaza; la elegantul si bine organizatul clan de vampiri adapostit de camerele intunecate ale unui vechi castel. Ce se pregateste de aniversarea juniorului Rudolph. Micul vampir are insa un caracter rebel, curios; nu vrea sa respecte eticheta de sarbatoare si nici avertismentele tatalui legate de lumea oamenilor.

Odata ce fratele sau, hotarat sa-si puna coltii la lucru, este ranit de catre inversunatul vanator de vampiri, Rookery, intregul clan adunat la petrecere intra in alerta. Pus pe fuga, Rudolph ajunge intr-o alta locatie veche, inconjurata de padure si aflata in apropierea unui cimitir. In maiestuosul han-castel, “pazit” de doi bunicuti rotofei si captusit cu usturoi, il intalneste pe Tony, un baiat de aceeasi varsta, captivat de povestile despre palidele creaturi fara reflexie, care il protejeaza si ii devine prieten.


Regia: Richard Claus, Karsten Kiilerich
Actori: Jim Carter, Rasmus Hardiker, Alice Krige
An: 2017
Gen: Animatie, Aventura, Comedie
IMDB: 5.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: