filme-online-banner

Minunea dragostei – The Brass Teapot (2012) Online Subtitrat


Regia: Ramaa Mosley
Actori: Juno Temple, Michael Angarano, Alexis Bledel
An: 2012
Gen: Comedie, Fantezie, Thriller
IMDB: 6.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Minunea dragostei – The Brass Teapot (2012)

John și Alice sunt doi tineri căsătoriți, foarte îndrăgostiți unul de celălalt, care locuiesc într-un orășel nord-american și sunt tot timpul în criză de bani. În perioada liceului, Alice a fost votată ca fiind eleva cu cele mai mari șanse de a reuși în viață, dar acum abia este capabilă să trăiască de pe o zi pe alta și să pună o farfurie cu mâncare pe masă, în vreme ce alți prieteni și foști colegi se bucură de succes în cariere și nu duc lipsă de nimic.

Nevroticul ei soț John; care suferă de tot felul de fobii; nu vrea decât să facă rost de bani pentru a-și achita facturile restante. După ce sunt implicați într-un accident de automobil; Alice intră într-un magazin de antichități situat pe marginea drumului și este irezistibil atrasă de un ceainic pe care decide să îl fure; în scurtă vreme dându-și seama că obiectul are puteri magice și produce bani ori de câte ori o persoană simte durere fizică sau emoțională.

Încântați de extraordinara sursă de bani nemunciți; John și Alice încep să inventeze moduri de a se răni singuri; unul pe celălalt sau alți oameni. Pe măsură ce suferința atinge un prag nepermis de înalt; cei doi soți conștientizează faptul că au alunecat prea mult pe această pantă periculoasă.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: