homepage-ptt

Misiunea Un An Nou Fericit – Happy New Year (2014) Online Subtitrat


Producator(i): Althea Kaushal, Farah Khan
Gen: Acţiune, Comedie, Drama, Indiene
IMDB: 5.2
Regia: Farah Khan
Actori: Shah Rukh Khan, Deepika Padukone, Abhishek Bachchan


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Misiunea Un An Nou Fericit – Happy New Year

Există două tipuri de oameni pe lumea asta: învingători și învinși. Dar viața le oferă tuturor o șansă de răscumpărare. Aceasta Misiunea Un An Nou Fericit online subtitrat este o poveste despre șase ratați… Când această bandă de “perdanți” se reunește pentru a lua parte la Campionatul Mondial de Dans, lumea dansului nu are habar despre marea lor ambiție. Este o poveste despre cel mai mare jaf din lume… E vorba despre o mână plină de diamante… în noaptea plină de evenimente a Anului Nou!

Ei bine …”Happy New Year ” este un film plin de umor ,suspans şi emoţie . Mi-a plăcut enorm. Personajele sunt atractive şi amuzante,deasemenea filmul nu se adresează numai unei anumite categorii a populaţie ,ceea ce este admirabil.Având în vedere faptul că Shah Rukh este actorul meu favorit am doar lucruri pozitive de spus despre acest film Happy New Year online subtitrat. Vă recomand filmul 🙂 Veţi fi uimiţi de fiecare personaj şi veţi avea parte de multe surprize,veţi vedea că Charlie este pregătit pentru orice …la fel ca în filmul Don.

M-am distrat, m-am simţit bine. Până la urmă, astea sunt lucrurile pe care trebuie să ţi le ofere un film. Dans de 5 stele, muzică bună, acţiune, momente amuzante, privelişti şi culori minunate şi nu în ultimul rând, patriotism. Da! Oamenii ăştia chiar îşi iubesc ţara. Aşa cum este ea, dar şi-o iubesc şi nu le e ruşine să recunoască asta.

SRK pentru mine nici nu mai trebuie să zică sau să facă nimic. E un super actor şi personaj în orice film ar juca. Cel mai tare!

Pentru filme indiene online, nota 8. L-am văzut BluRay la 720p şi chiar NU am regretat. Super imagine şi chiar ai ce vedea.