filme-online-banner

Mona Lisa (1986) film online subtitrat

Regia: Neil Jordan
Actori: Michael Caine, Clarke Peters, Robbie Coltrane, Bob Hoskins, Kate Hardie
Anul: 1986
Gen: Crima, Drama, Romantic
Durata: 104 minute
IMDB: 7.3/10 din 6984 voturi

Pot să vă spun cât de mult le în cele din urmă vor dori reciproc de cat de mult se urăsc unii pe alții, la prima. Numele lui este George. E un scurt acerbă, cu cap de glonț soldat, picior în lumea interlopă Londra, și el tocmai a ieșit din închisoare. Numele ei este Simone Mona Lisa. E o femeie de culoare înaltă, frumoasă, care funcționează ca o fată de mare preț apel. George se duce la Mortwell, care conduce mulțimea, în căutarea unui loc de muncă. El este atribuit de a conduce vehicule în jurul valorii de Simone la hoteluri scumpe și case particulare și să aștepte pentru ea în timp ce ea își desfășoară activitatea ei. De asemenea, el ar trebui să-i protejeze, dacă ceva nu merge bine.

La început, el pare fără speranță nepotrivit pentru locul de muncă. Poartă haine greșit, și iese în evidență ca un deget inflamat în lobby-urile de hoteluri ca Ritz. Nu pot să cred că ea a fost împovărat cu acest inadaptabil. El crede că este blocat în sus și rece, și pune pe prea multe aere de curvă. Ele sunt la gâtul celuilalt zi și noapte, de luptă despre tot, pana cand isi dau seama de care se bucură argumentele lor; sunt încântat de una de alta in Mona Lisa.

Asta e configurare pentru “Mona Lisa”, un nou film britanic stabilit în incinta zdrențuite de Soho, unde vice domnilor rula cluburi sordide în care tineri, femei provinciale uluit se vinde pentru a câștiga bani pentru droguri. Simone funcționează acum la un nivel superior în afaceri de sex, dar ea nu uită niciodată unde a început. Uneori dispune George de croazieră lent în mare Jaguar, în timp ce caută district sordid regelui Cross pentru o față familiară. Ea este în căutarea pentru o femeie tânără care a folosit pentru a fi prietenul ei atunci când au fost pe străzi împreună, și care încă mai este sclavul, ea se teme, de un proxenet sadic.

Aceste călătorii pe timp de noapte sunt un contrast de rutina ei de obicei, ceea ce presupune vizitarea bancherii bogate, diplomați decadente și bogate investitori din Orientul Mijlociu care trăiesc pe cele mai scumpe străzi din Hampstead. George ei conduce, susține cu ea, speculează despre ea și se încadrează în dragoste cu ea. Și când îi cere să vă ajuta să găsiți o femeie lipsă, își riscă viața pentru ea.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: