homepage-ptt

Monștrii 2 Continentul întunecat – Monsters Dark Continent (2014) Online Subtitrat


Gen: Drama, SF, Thriller
Producator(i): Tom Green, Jay Basu
IMDB: 4.3
Regia: Tom Green
Actori: Johnny Harris, Sam Keeley, Joe Dempsie


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Monștrii 2 Continentul întunecat – Monsters Dark Continent

Zonele infectate cu monstri s-au raspandit in intreaga lume. Oamenii nu mai sunt in varful lantului trofic. Soldati americani sunt trimisi sa protejeze interesele USA si unul din ei intra in zona infectata sa-si gaseasca camaradul.

Se prezinta foarte bine, dar nu e decat un film de razboi care incearca sa fie dramatic(si uneori reuseste,alteori nu) cu monstrii ca capul de afis, desi ei nu au un rol prea important in film, aratand ca un excremente esuat si fara sa avem prea multa explicatie.

Îmi amintesc doar vag primul film Monsters și revizuirea mea de atunci a spus că mi-a plăcut foarte mult. Ca și în acel, monștrii străini sunt doar un fundal – deși în acest film aș spune că sunt inutili. Povestea se referă la un grup de copii din Detroit care se alătură armatei, merg într-un deșert arab și luptă cu monștrii și insurgenții.

Marea mare problemă cu acest film este lungimea. Are două ore lungi. Din aceștia, un sfert doar prezintă personajele într-un mod pompos care nu spune nimic despre ele, altul este despre hooting manly și de a fi strigat bărbătească de către instructorii lor, apoi restul este despre modul în care acestea nu au absorbit nici o A antrenamentului și a modului în care bărbatul lor nu face nimic pentru ei. Sunt un pic cam rău.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: