filme-online-banner

Monte Carlo (2011) Film Online Subtitrat


Regia: Thomas Bezucha
Actori: Selena Gomez, Leighton Meester, Katie Cassidy
An: 2011
Gen: Aventura, Comedie, Familie
IMDB: 5.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Monte Carlo (2011)

Grace a economisit bani pe toata durata liceului lucrand ca chelnerita intr-o cafenea, cu scopul de a-si permite luxul de a calatori la Paris, a se plimba pe malul Senei si a urca in varful Turnului Eiffel.

Dupa absolvire; adolescentei i se ingaduie sa faca o excursie in Franta impreuna cu buna ei prietena Emma si sora ei vitrega Meg; insa calatoria visata se transforma intr-un cosmar din cauza hotelurilor mizere in care sunt cazate si a plictiselii pe care un ghid neinspirat o imprima turului de vizitare a obiectivelor turistice. Pierzand autocarul cu care se deplasau; cele trei fete se trezesc in holul unui hotel de 5 stele; iar Grace este confundata cu o mostenitoare britanica rasfatata; nesuferita si cu un comportament scandalos pe nume Cordelia; cu care seamana izbitor din punct de vedere fizic.

Facand schimb de identitate cu infumurata Cordelia; Grace si insotitoarele ei sunt urcate intr-un avion privat cu destinatia Monte Carlo si au parte de aventura vietii lor; fiind vanate de paparazzi; imbracate in rochii de gala de la celebre case de moda si invitate la dineuri si baluri. In plus; Grace; Emma si Meg par sa-si fi gasit sufletele-pereche in persoanele lui Theo; Owen si respectiv Riley.