filme-indiene-banner

Mulk (2018) Film Online Subtitrat in Romana


Filmul indian Mulk online subtitrat este povestea unei familii care se confrunta cu o criza extrema cand unul dintre ei este acuzat a fi terorist. Murad Ali Mohammed (Rishi Kapoor) este un avocat respectat in Varanasi si locuieste acolo, intr-o cladire veche de aproape un secol, cu sotia Badi Tabassum (Neena Gupta), fratele sau -Bilal (Manoj Pahwa), sotia lui Bilal- Choti Tabassum (Prachee Shah Paandya) fiica lui Bilal- Aayat (Vartika Singh) si fiul lui Bilal- Shahid (Prateik Babbar).

Acestia planifica o petrecere mare cu ocazia celei de-a 65-a aniversari a lui Murad Ali. Nora, Aarti (Taapsee Pannu), casatorita cu fiul sau Aftab (Indraneil Sengupta) in filmul Mulk, vine din Londra si ii surprinde. In ziua aniversarii lui Murad Ali, Shahid pleaca spre seara sub pretextul vizionarii unui meci de cricket in Kanpur. Fara ca familia sa observe vreo schimbare, el fusese recrutat si, in acea seara, a pus bombe in Allahabad, omorand 16 persoane.

Shahid este vazut in materialul CCTV si incepe o adevarata vanatoare pentru capturarea sa. In cele din urma este gasit si eliminat de ofiterul Danish Javed (Rajat Kapoor). Pentru familia Mohammed din filmul indian Mulk,lumea se prabuseste. Bilal este acuzat ca l-a ajutat pe Shahid si este arestat. Ce se intampla in continuare formeaza restul filmului.


Alt titlu: Country
Regia: Anubhav Sinha
Actori: Tapsee Pannu, Neena Gupta, Abdul Quadir Amin
An: Filme Online 2018
Gen: Drama, Indiene
IMDB: 5.9


Se lucreaza la subtitrare!


Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: