filme-online-banner

Musca 2 – The Fly 2 (1989) film online subtitrat

Regia: Chris Walas
Actori: Eric Stoltz, Garry Chalk, Rob Roy, Daphne Zuniga, Jerry Wasserman
Anul: 1989
Gen: Groaza, SF
Durata: 105 minute
IMDB: 4.9

David Cronenberg, “The Fly” (1986) este (în opinia mea) cel mai mare film al carierei sale etaje. O contopire perfectă de science-fiction și groază, care în mod surprinzător, de asemenea, funcționează ca o poveste de dragoste tragica. O referință reală a genului & un film laudat de critici, precum este de plumb succes o continuare câțiva ani mai târziu. Filmul a lăsat o întrebare fără răspuns, la această întrebare fiind ceea ce a devenit de Seth & Veronica copilului nenăscut? Această întrebare se răspunde “Musca 2”, dar era o întrebare pe care am avut nevoie de răspuns într-adevăr?

Ca se deschide filmul Musca 2, Veronica este în mijlocul de a da nastere copilului ea a rămas însărcinată cu Seth. E înconjurată de medici, dar nu e intr-un spital, e într-un teatru de operare situată în sediul Bartok Industries și întreaga procedură este privit de sus de Anton Bartok (Lee Richardson) si acoliții săi. Dacă vă amintiți, Seth Brundle a fost un angajat Bartok și a comentat că tot ce creează în timp ce în angaja lor este deținută de acestea. Bartok a luat posesia de ambele telepods și a avut grijă de Veronica ca copilul a fost în creștere în interiorul ei. Ideea fiind că în cazul în care copilul este ceva ca și tatăl lui îl, atunci acesta va fi un geniu (și, în esență proprietatea Bartok Industries). Veronica moare în timpul nașterii, dar ea nu vedea ceea ce copilul arata. Ce iese din ei este un cocon diform care medicii nu știu ce să facă cu până își dau seama că ceva este agită în interiorul acestuia. Ei deschid și de a găsi un băiat Gore copil uns care este prompt ținut sus ca într-tribut adus domnul Bartok care dă din cap în consecință.

Tăiate la câteva săptămâni mai târziu și scurte pe băiat (Numit Martin) este de mărimea unui patru an. băiat! A creștere într-un ritm extrem de accelerat, dar care acționează ca era de așteptat un an de cinci. vechi pentru a acționa. El trăiește într-o cameră mare, care este în permanență monitorizat de angajati Bartok & este tendinta de a de doi medici, Shepard (Frank C. Turner) si Jainway (Ann Marie Lee), nici unul dintre ele par a dori Martin foarte mult, in “Musca 2”, dar el este orb la disprețul lor față de el. Câțiva ani mai târziu el este de mărimea unui an 10.