filme-online-banner

Naked Among Wolves (2015) Film Online Subtitrat


Titlu original: Nackt unter Wölfen
Regia: Philipp Kadelbach
Actori: Florian Stetter, Peter Schneider, Sylvester Groth
An: 2015
Gen: Drama, Istorice, Razboi
IMDB: 7.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Naked Among Wolves (2015)

Luând loc la lagărul de concentrare Buchenwald la sfârșitul lunii martie 1945, prizonierul Hans Pippig descoperă într-un caz de transportat un prizonier care a venit, un copil evreu. Dacă este raportat că vârsta de trei ani este sigură să moară. Pe de altă parte, o încălcare a regulilor taberei ar amenința revolta pregătită îndelungată a prizonierilor din lagărul de concentrare împotriva SS.

Filmul se bazează pe o noutate a adevăratei povestiri a unui băiat care a fost adus la Buchenwald împreună cu tatăl său (nu un străin așa cum este descris în film) aproape de sfârșitul războiului, în timp ce mama și sora au fost uciși în Auschwitz.

Romanul a fost scris de un om care a fost prizonier la Buchenwald timp de opt ani; ceea ce dă credibilitate scenei pe care o vopsește. Cu toate acestea; unele aspecte ale situației din tabără și unele evenimente dramatice din poveste au fost improbabile. Pentru mine acest lucru a subminat realismul sumbru și impactul emoțional al filmului. Se pare că povestea reală este atât mai tragică; cât și ambiguă din punct de vedere moral (căutarea “tutorelui buchenwald băiat” pentru a afla mai multe); în timp ce filmul simplist urmărește să descrie “cel mai bun și cel mai rău dintre omenire”.