filme-online-banner

Naomi and Ely’s No Kiss List (2015) film online subtitrat

Regia: Kristin Hanggi
Scenariu: Amy Andelson
Actori: Victoria Justice, Pierson Fode, Matthew Daddario
Anul: 2015
Gen: Comedie, Drama, Romantic
IMDB: 5.7

Se lucreaza la subtitrarea in romana! Va tinem la curent!

Victoria Justice și Pierson Fodé joace BFFs vechi de 18 ani a căror legătură pe tot parcursul vieții este testat de separate – preocupări romantice în Naomi și Ely nr Lista sărut – și care se suprapun. De apoi degajat, supra-amplificat, intenționat animat și dulce-amăruie, ROM-com venire-a-vârstă se bazează pe Rachel Cohn și romanul lui David Levithan lui cu același nume. Ca lor carte anterior YA să fie adaptate pentru ecran, Nick și Norah lui Infinite Playlist, este în parte un Valentine la New York in Naomi and Ely’s No Kiss List.

Dar în timp ce filmul Naomi and Ely’s No Kiss List anterior rezonat dincolo de audiența Milenare de așteptat, nu e un scenariu probabil pentru noua caracteristică, care primește în premieră mondială la Outfest Los Angeles. Deși Naomi oferă perspective sale privind dragoste și prietenie cu o atingere ușoară, povestea ocupat, asemănător cu mic dejun la Tiffany pe Adderall, nu este de gând să găsească un acord cu un public larg.

Justiție și Fodé conduce atractiv, exprimate stăpân pe sine ca vecinii de alături, în Lower Manhattan, care încep anul lor boboc la NYU apropiere. În timp ce lui Ely a face din plin de ocazia de a se întâlni și în prezent noi băieții, Naomi a pierdut fără tovărășia lui constanta. Când spune ea, în inevitabil de stabilire a etapă narațiunea voce, că e “OK cu gay – pur si simplu nu pentru el,” ea exprimă negare, nu homofobia. Ca și voce merge mai departe pentru a explica, în ecouri din Psych 101 prelegeri ea a participat, Naomi este dat situată la ea. E îndrăgostită de Ely, sperând împotriva speranța că noțiunile din copilarie de propriul destin romantic va juca.

De asemenea, ea a dat să anunta sfidător că “suntem 21-lea New York-ezi” in Naomi and Ely’s No Kiss List. Cum sunt adaptate de scenariștii Amy Andelson și Emily Meyer (Step Up 3D), povestea ne oferă un duo centrală al cărei scop principal este de a fi auto-conștient spiritual și fabulos, dacă nu întotdeauna plăcut sau credibil. Helmer Kristin Hanggi, care a dezvoltat si regizat Broadway tonomat muzical Stânca Veacurilor, este îndrăgostit de aceste două, deoarece Vamp jurul Greenwich Village sau ceara ironic în camerele lor (proiectare de producție Dara Wishingrad lui accentuează culoare și exuberanță peste trăit-in detaliu).