filme-online-banner

Nasty Baby (2015) film online subtitrat

Regia: Sebastián Silva
Scenariu: Sebastián Silva
Actori: Sebastián Silva, Mark Margolis, Kristen Wiig, Alia Shawkat
Anul: 2015
Gen: Drama
IMDB: 5.6

Se lucreaza la subtitrarea in romana! Va tinem la curent!

“Nasty Baby” ne introduce un trio de personaje simpatice. Am ajuns să înțeleagă motivele lor, speranțele și temerile, ne aflăm înrădăcinare pentru ei să depășească aceste îndoieli, în scopul de a realiza aceste vise, și să crească pentru a place foarte mult le. Apoi, acest lucru se întâmplă.

De “că” este o mișcare a treia act care este sigur pentru a fi dezbinare. S-ar putea vedea ca o culme răsucit-cuțit de motivațiile și-mai puțin de admirabil calități ale acestor personaje, sau s-ar putea vedea ca o trădare a încrederii publicului. E atât, într-adevăr, și mai presus de orice dorință s-ar putea să se califice punctul culminant al filmului, fie ca o concluzie logică sau un act de înșelăciune, aceasta este o schimbare indrazneata, radicală în ton și intenția de adevărat șocuri.

Scenaristul / regizorul Sebastián Silva nu trișeze în termeni de povestire, totuși. De-a lungul filmului, el stabilește aceste personaje, și noi, de ceea ce se întâmplă. Bănuim ceva ar putea merge prost, dar Silva ne distrage cu dulce poveste, fermecător de trei oameni care încearcă să găsească fericirea în circumstanțe dificile.

Din moment ce ne-o dorim aceste caractere pentru a fi fericit, Silva face, în esență, ne complici la ceea ce se desfasoara târziu în film, pentru că, chiar și în condițiile specifice ale punctul culminant, fericirea este scopul final. Asta e valabil mai ales atunci când este atât de, atât de aproape de a fi atinse și că este momentul în care Silva forțează aceste caractere de a decide, o dată pentru totdeauna, care fel va merge. În acest proces, el provoacă ne să spunem cu certitudine că ne-ar comporta mai bine în condiții similare și cu atât de mult în joc. Se poate spera.

Miza care devin atât de vitală în actul al treilea sunt doar concepte romantice pentru aceste caractere la începutul, și le tratează cu incertitudine. Freddy (Silva, a cărui apariție ca unul dintre personajele centrale în continuare ne convinge de cerere a filmului de a fi “, bazat pe un adevărat poveste” -Până la un punct, desigur) si prietenul lui Mo (Tunde Adebimpe) locuiesc împreună într-o nouă Apartament York City. Ei au decis să devină părinți. Cel mai bun prieten a lui Freddy Polly (Kristen Wiig), care vrea, de asemenea, să aibă un copil, va fi mama surogat și au un rol în creșterea copilului.

Freddy este un artist. A pregătește în prezent o piesă video, oferind l acționează ca un copil, în scopul de a potoli vina pe ceea ce el vede ca pe un act de-doresc un copil al lui, atunci când există atât de mulți copii care ar putea fi adoptate egoist. Cu toate acestea, el vrea cu disperare să fie un tată, și târziu în noapte, el se uită la telefonul său, uita la fotografiile de el însuși ca un copil și imaginându-ce s-ar putea sa te uiti propriul copil ca. Dacă dorința Freddy de a avea un copil este egoist, atunci cu siguranta dorinta de a face publicitate vina este o forma de auto-indulgență. Nu e nici o evita ca acest drept emoțional joacă un rol important în ceea ce vine pentru a trece.

Freddy are un număr scăzut de spermatozoizi, deși, așa că trebuie să convingă Mo de a dona propriul spermă. Mo este ezitant, și se pare ca o cauza pierduta. Între timp, un nou rezident pe bloc, care se numește “Episcopul” (Reg E. Cathey), a făcut viața mizerabilă cu obiceiul său de a folosi o frunză-blower în primele ore ale diminetii, precum și alte, mai puțin comportament nevinovat.

Scenariul Silva are un simt felie de viata; Cinematografie Sergio Armstrong oferă iluminare naturală și Filmări portabile care se adaugă la acea senzație. Nu de mult se întâmplă aici, în ceea ce privește punctele de complot reale, dar aceste observații de zi cu zi a activităților trio ne da un sentiment bun pentru aceste personaje și relația lor solidificarea încet.

O parte din ezitare Mo este că el încă mai consideră Polly să fie Freddy e prietenul-nu atât de mult lui. Există un raport natural între vechi prieteni, și trecerea Mo față de a vedea Polly într-un mod diferit începe cu o trecere de observare-Mo ceasuri amabilitatea cu care Polly tratează o femeie abuzat fizic care vine in clinica unde lucrează Polly.

Mo este un agent calmant pentru Freddy, care are probleme de management al furiei, și performanța Adebimpe are un efect similar asupra filmului. E o prezență robust, echilibrarea lui Polly dezamăgirea continuă la eșecul de a concepe și indecizie frustrat Freddy. Wiig și Silva sunt solide, de asemenea, ca ambii actori transmite un sentiment autentic de dor de un vis care este în mod constant amânată.

Punctul culminant al noului normale Threesome sosește într-o scenă surprinzător ofertă care urmează imediat o cină tensionată cu Mo lui familie, dintre care unii încă mai au unele mustrări despre viața lui Mo. Această scenă delicat descrie ceea ce este în esență o procedură medicală, dar Silva-l umple cu un sentiment de intimitate prin încadrare simplu (Polly acțiuni față jumătate a cadrului în prim-plan, ca Freddy și Mo face partea lor pentru procedura în cealaltă jumătate) . Actorii-l joace fără urmă de disconfort.

Este demn de remarcat faptul, de altfel, că personajul care usureaza tensiunea în scena anterioară la masa de cină este cea pe care am cel mai puțin suspect. Detalii cum ar fi ca unul sunt esențiale pentru impactul punctul culminant al filmului. Silva stabilește în mod repetat, până un fel de barieră sau piatră de poticnire pentru aceste caractere, doar să-l rezolva cu umor (eșecul Freddy la o galerie de artă duce la un moment de absurditate totală) sau o viziune optimistă a umanității.

Metoda este atât de eficientă încât ne așteptăm un rezultat similar, odată ce aceste evenimente climaterice începe. Cu siguranță vor exista unele din aceste personaje. Cu siguranță nu va merge atât de departe ca ne temem. Da, fericirea va prevala cumva. Cu siguranță fericirea nu ar trebui să la un astfel de cost. Fie că ne place sau nu, “Baby Nasty” este sfidător în modul în care aceasta nu balansa de la aceste acte finale ale egoismului.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: