filme-online-banner

Nemuritorul: Runda finala – Highlander: Endgame (2000) Film Online Subtitrat in Romana


Aceasta este cea mai recenta realizare Nemuritorul: Runda finala – Highlander: Endgame online subtitrat, dar si cea mai palpitanta, din seria Highlander. Ca ultima lupta dintre nemuritorii de pe Pamant. Adrian Paul starul din serialul pentru televiziune Highlander si Christopher Lambert – pentru prima data impreuna; se lupta cu tarie, dorinta si pentru onoare ca Duncan si Connor MacLeod intr-o ultima incercare de a invinge raul.

Actiunea din Nemuritorul: Runda finala – Highlander: Endgame online subtitrat se petrece in anul 2000, cand Kell (Bruce Payne) devenise cel mai puternic nemuritor prin puterile supranaturale stanse in urma uciderii, in ultimul secol, a 600 de nemuritori. Kell este pregatit sa castige jocul cu orice pret, iar singurul lucru care ii sta in cale este prezenta lui Duncan si Connor MacLeod.

Dar cand Connor si Duncan sunt obligati sa intre in disputa, ei descopera ca regulile s-au schimbat si ca se afla fata in fata cu noi criminali, fiecare dintre ei avand priceperea si dorinta de a omora si, de asemenea, cunostinte in artele martiale si scrima.


Alt titlu: Nemuritorul 4, Highlander4
Regia: Douglas Aarniokoski
Actori: Christopher Lambert, Adrian Paul, Bruce Payne
An: 2000
Gen: Actiune, Aventura, Fantezie
IMDB: 4.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare