filme-online-banner

Nivelul groazei – P2 (2007) film online subtitrat

Regia: Franck Khalfoun
Actori: Rachel Nichols, Wes Bentley, Simon Reynolds
Anul: 2007
Gen: Groaza, Thriller
Durata: 98 minute
IMDB: 5.9

Dacă ați văzut reclamele pentru “Nivelul groazei”, sau chiar auzit despre ele, stii ce implica film. O femeie lucrează târziu la birou in Ajunul Craciunului, pleacă după toți ceilalți, coboară la nivelul de parcare P2 pentru a obține masina ei, consideră că nu va porni și apoi se întâlnește cu nebunul criminal care este mult insotitor peste noapte. Da, știu, sună ca un film formulă slasher, dar este de fapt făcut bine, și în contextul actual, cel puțin cele mai multe femei în filme de periculozitate termina cu bărbați în pericol. Elemente de “Nivelul groazei”, chiar mi-a amintit un pic de Jodie Foster a lui “Panic Room” – în special în complexitatea care implică telefoane mobile, alarme, spycams, și ușile care sunt blocate sau deblocate.

Filmul Nivelul groazei beneficiaza de a fi jucat la fel de drept ca se poate, având în vedere materialul. Rachel Nichols, ca eroina pe cale de dispariție Angela, nu face lucruri stupide sau face greșeli evidente. Și Wes Bentley, ca tipul singuratic de serviciu peste noapte, nu spumă la gură și cotcodăcit cu zel nebun. Oh, e nebun, bine, dar e una din acele nebun Lonely Baieti care nu pot înțelege de ce Angela nu vrea să împartă cina de Crăciun (Turcia și articole de pasmanterie, și chiar porumb briose!), Chiar dacă el a dezbrăcat-o la lenjerie ei, ei legat de mobilier si are un câine sălbatic lunging la ea. Încearcă doar să fim prieteni.

Un film Nivelul groazei ca acesta depinde de invenție în scenariul. Nu puteți pur și simplu avea femeia rulează în jurul frenetic în timp ce tipul apare în prim-plan cu un standard de sunet swooshing film de groază. Trebuie să fie un pic logică. Și Angela gândește majoritatea lucrurilor dreptul de a face, chiar dacă cele mai multe ori ea nu le poate face. In climatul de înaltă securitate de astăzi, dacă sunteți blocat în, ești blocat în. Într-o zi când vom avea mai mult timp, să-ți spun când m-am dus pentru o plimbare de iarna in Hyde Park din Londra și nu știam porțile erau încuiate la 6, și modul în care a început să ningă în timp ce am fost încercarea de a urca un deal noroios pentru a ajunge la o ramură de copac pe care m-am gândit s-ar putea să-mi permiteți să renunțe peste un gard de 6-picior acoperit cu tepi ascutiti, și cum, atunci când am echilibrată pe copac și a cerut ajutor pentru a trecătorilor, au mers un pic mai repede.