filme-online-banner

Noapte de Groază – Fright Night (2011) Online Subtitrat


Regia: Craig Gillespie
Actori: Anton Yelchin, Christopher Mintz-Plasse, Colin Farrell
Anul: 2011
Gen: Comedie, Groaza
Durata: 106 minute
IMDB: 6.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Noapte de Groază – Fright Night (2011)

Remake al comediei horror clasice din anii ’80, în care Charlie Brewster (Anton Yelchin) îl suspectează pe noul său vecin, Jerry Dandridge (Colin Farrell), că e vampir. Cum nimeni nu-l crede, Charlie apelează la Peter Vincent, ucigașul de vampiri din serialul său TV preferat, care nici el nu crede în existența vampirilor în realitate.

Originalul nu l-am vazut ca sa pot face comparatii; dar aceasta productie este una din surprizele placute ale acestui an; fiind peste asteptari din multe puncte de vedere. In primul rand; dupa multe dezamagiri; am reusit sa vad si eu niste efecte bune 3D; nu multe ca strica; dar destule incat sa simt ca nu am dat banii degeaba. In al 2-lea rand; din punct de vedere al feeling-ului este foarte bun; reusind atat sa serveasca o portie buna de umor; cat si sa te faca sa tresari la cateva faze; in special datorita sunetelor ce te prind nepregatit.

Cursivitatea fazelor si a replicilor si rolul foarte simpatic al tanarului Anton Yelchin; sunt alte doua lucruri bune pentru care merita vazut acest film. Cum probabil unii se asteptau; o bila neagra o are Colin Farrell care nu mi s-a parut deloc potrivit pentru un astfel de rol. Per total; este o combinatie de comedie si semi-horror cat se poate de reusita care merita cu siguranta o vizionare.