filme-online-banner

Nodul rosu – Red Knot (2014) film online subtitrat

Regia: Scott Cohen
Actori: Olivia Thirlby, Billy Campbell, Larry Pine, Vincent Kartheiser, Roger Payne
Anul: 2014
Gen: Drama
Durata: 80 minute
IMDB: 5.1/10 din 116 voturi

Kartheiser joacă Peter, un scriitor obsedat de expediții polare care este dat sansa de a participa la un voiaj pe mare Antarctica și ia nou soție, Chloe (Thirlby), de-a lungul. Scenele la bordul navei, in Nodul rosu, în cazul în care ne-am fața locului ocazional de pasageri, cum ar fi autorul Cormac McCarthy, aluzie la natura interdisciplinară a voiajului reale în care filmul a fost împușcat-o imaginează un fel de grup amplu de gânditori găsite în recenta Expedition doc Daniel Dencik la sfarsitul lumii. Dar în scopuri de această poveste a lui, colegii lui Petru sunt exclusiv cele cu expertiză relevantă: biologi marini, exploratori, și altele asemenea, toate din care capta atenția la un asemenea grad încât mireasa lui se simte ignorat.

Gelozia pentru timpul lui Petru ar putea fi fundalul pentru tensiune care crește între cele două, dar este doar o parte din motivul Chloe decide, la mijlocul voiaj, să se mute din cabina cuplului și termine călătoria ca și în cazul în care căsătoria lor sa încheiat deja in Nodul rosu. Cohen face utilizarea inteligentă a hublouri, căile de acces înguste și pasaje înguste pentru a ilustra frustrările de a fi tăiat emotional pe la cineva care rămâne atât de aproape fizic și, de asemenea, pentru a semnala în creștere legătură Chloe cu căpitanul sentimental taciturn navei. (Billy Campbell este perfect pentru o parte, chiar înainte de un învață actorul a petrecut o mare parte din ultimii 14 ani care lucrează pe echipajele de nave inalte.)

În care arată confruntările rare între soțul înstrăinat și soția, filmul Nodul rosu este dezinteresat în specificul lor: Am auzit câteva fraze, apoi vocile picătură departe ca ne uitam fetele lor aflate în dificultate. Alegerea universalizează conflictul lor într-o anumită măsură, chiar dacă este întotdeauna clar că acesta este un caz de un om să fie prea înfășurat în propriile preocupări de a se angaja într-adevăr cu o altă persoană. Kartheiser face ca acest personaj de sine implica mai simpatic și ușor uman decât cel care l-au facut celebru pe Mad Men; Thirlby, care a făcut cele mai multe din mai multe roluri mici, în cariera ei scurt, are o atingere ușoară aici, care servește personajul ei bine.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: