filme-online-banner

O afacere regală – A Royal Affair (2012) Online Subtitrat


Titlu original: En kongelig affære
Regia: Nikolaj Arcel
Actori: Alicia Vikander, Mads Mikkelsen, Mikkel Boe Følsgaard
An: 2012
Gen: Biografie, Drama, Istorice
IMDB: 7.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review O afacere regală – A Royal Affair (2012)

A ROYAL AFFAIR / O afacere regală este povestea adevărată a unui om obișnuit care câștigă inima reginei și pornește o revoluție. Centrându-se pe un triunghi amoros uimitor dintre Christian al VII-lea – un rege din ce în ce mai nebun (Mikkel Boe Følsgaard), un idealist – Struensee (Mads Mikkelsen) și tânăra, dar puternica regină Caroline Mathilda (Alicia Vikander), drama este povestea captivantă a unor idealiști curajoși care riscă totul în căutarea libertății poporului, dar mai presus de toate, este povestea unei iubiri pasionale și interzise care a schimbat o națiune întreagă.

Doctorul meu recomandă cel puțin un film nordic la două luni. Limba exotică, imaginile tăioase și întunecate specifice unei lumi mai aspre, și din punct de vedere cinematografic, nu numai climatic, actorii care nu-s culeși de regizori după mutrele drăguțe mă atrag de fiecare dată. Iar dacă din echipa de producție face parte și Lars Von Trier, atunci chiar că n-am cum să rezist unui film din nordul bătrânului continent.

Așa că să-i dăm bătaie; copii; și să urmărim A Royal Affair/ En kongelig affære; producție daneză; 2012; în regia lui Nikolaj Arcel care-a fost și scenarist la The Girl With The Dragon Tattoo; (varianta nordică); și care mai are în portofoliu; în calitate de regizor; o grămadă de titluri care fac cu ochiul. Filmul a fost turnat în Cehia; după un scenariu realizat de von Trier (despre care; sper eu; nu mai este nevoie de detalii). A Royal Affair este și propunerea Danemarcei la premiile Oscar 2012; deci ar cam trebui să începem să-i urmărim traiectoria în lumea cinematografică.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: