filme-online-banner

O femeie fantastică – Una mujer fantástica (2017) Online Subtitrat


Alt titlu: A Fantastic Woman
Regia: Sebastián Lelio
Actori: Luis Gnecco, Francisco Reyes, Aline Küppenheim
An: 2017
Gen: Drama
IMDB: 7.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis O femeie fantastică – Una mujer fantástica

Marina este o tânără chelneriţă şi cântăreaţă aspirantă. E îndrăgostită de Orlando, un bărbat cu două decenii mai în vârstă. Orlando moare pe neaşteptate şi, în loc să-şi plângă iubitul, Marina trebuie să înfrunte suspiciuni. Familia lui nu are încredere în ea. O poliţistă investighează dacă nu cumva a fost implicată în moartea lui Orlando. Fosta lui soţie îi interzice să vină la înmormântare. Marina este o femeie transexuală şi pentru rudele lui Orlando identitatea ei sexuală este o aberaţie, o perversiune. Marina trebuie să lupte pentru a putea fi ea însăşi.

Dupa filmul Gloria (2013), plin de optimism si scene cu energie debordanta, regizorul Sebastian Lelio se intoarce la TIFF cu al sau film intitulat O femeie Fantastica(A fantastic Woman/Una mujer fantastica), o pelicula plina de emotie si intr-o nota mai grava decat precedenta,in care sarbatoreste din nou spiritul feminin, chiar si in ipostaza unei persoane transsexuale.
In aceasta pelicula in care se inspira din Almodovar si John Cassavetes regizorul a gasit echilibrul perfect intre simbolismul puternic si realismul subtil, intr-o explorare intima a sexualitatii, umilintei si a laturii umane.

Filmul incepe puternic din punct de vedere vizual; cu secventa cea mai frumoasa vazuta de mine la TIFF si anume maiestuoasa cascada Iguazu; sugerand metaforic faptul ca frumusetea naturala se ascunde uneori mai mult in vartejuri tulburatoare decat in armonia statica; asemeni starii interioare a personajului principal.

Daniela Vega (in realitate tot o persoana transsexuala) este aleasa perfect in rolul protagonistei; realizand un adevarat tur de forta actoriceasca.Ea o interpreteaza pe Marina Vidal; o cantareata de muzica pop si opera in timpul serii si ospatar in timpul zilei; o persoana cu o frumusete interioara pe care o intuim inca din primele scene.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: