homepage-ptt

O poveste incalcita – Tangled (2010) Film Online Subtitrat


Regia: Nathan Greno, Byron Howard
Actori: Mandy Moore, Zachary Levi, Donna Murphy
An: 2010
Gen: Animatie, Aventura, Comedie
IMDB: 7.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis O poveste incalcita – Tangled

Când cel mai căutat bandit al regatului, Flynn Rider, se ascunde într-un turn misterios, este luat ostatic de Rapunzel, o frumoasă captivă acolo, care are un păr blond, lung și magic. Rapunzel, care caută biletul de ieșire din turnul unde a fost ferecată timp de mulți ani, face o înțelegere cu frumosul hoț și duo-ul atipic pune la cale un plan de evadare, alături de un cal super-polițist, Maximus, un cameleon super-protector, Pascal, și o gașcă de tâlhari aspri.

Ce s-ar intampla daca un film/animatie ar avea doar commenturi pozitive? … Aici apar eu. Ziceau cei de la Disney ca s-au saturat de printese si zane ca cica nu mai prind la publicul modern si ca urmare au schimbat scenariul animatiei chiar inainte ca aceasta sa fie finalizata. Ok… care e acum diferenta dintre vechile povesti cu printese si noua poveste cu printese.

Niciuna. Umorul ar zice unii… poi umor gasim in creatiile Disney chiar din prima lor animatie “Alba ca Zapada si cei sapte pitici” si paaaana in penultima lor animatie “The Princess and the Frog” (atentie… amandoua sunt cu printese, ba mai mult… amandoua sunt cu printese renegate dar in diferite imprejurari).