filme-online-banner

Obvious Child (2014) film online subtitrat

Gen: Comedie, Drama
Producator(i): Gillian Robespierre, Karen Maine
IMDB: 6.8
Regia: Gillian Robespierre
Actori: Jenny Slate, Jake Lacy, Gaby Hoffmann

“Obvious Child” scriitor-director Gillian Robespierre sosește cu zumzetul Sundance spatele ei, și zumzetul nefericit de a fi taxat ca primul “avort comedie.” Aceste cuvinte sunt un pic înșelătoare. “Obvious Child” este cu siguranta o comedie, și, de asemenea se ocupa cu avortul. Dar abordarea nu este superficial sau casual. Este un film Obvious Child care este de fapt cu privire la comportamentul de principalii săi caractere, ritmurile conversații, momente neașteptate care surprinde, și clipește bruște de sentiment, care acționează ca o ambuscadă. Este un vârtej de vânt. Acesta atinge pe teme de dezvoltare arestați, care au nevoie să crească și să accepte responsabilitatea pentru cine ești (atât pe scenă și în afara, filmul fiind despre un actor de comedie standup care foloseste propria poveste de viață în actul ei), dar “Copilul evident” este nu greoi cu aceste teme.

“Obvious Child” începe într-un club mic stand-up în Brooklyn, genul de loc cu șapte sau opt mese și o baie unisex acoperit în graffiti. Benzi desenate care apar toate au vise mari, care le-au agenți, au vândut doar un pilot. Filmul Obvious Child se deschide cu Donna (Jenny Slate) pe scena, in mijlocul de a face un set, unul care este imediat dezarmarea, cinstit și legitim amuzant. Se simte spontan. E un pic de un dezastru. Livrare ei este spontana, chiar până la momente în care ea pierde evidența a ceea ce ea spune și trebuie să găsească drumul înapoi la gluma. Ea devine un raspuns entuziast din partea publicului. Dar prietenul ei, mocnit în spate, se simte diferit despre a fi folosit ca un propunerii în comedie ei, și se desparte de ea. Scena despartire este atunci când am simțit prima dată că “Copil evident”, a fost de lucru pe o lungime de undă unică. Ea este într-adevăr zdrobit la rândul său, de evenimente. Donna nu este doar un înțelept-cracare larg, folosind o comedie să țină oamenii la distanță, sau glumă felul ei de a trăi o viață serioasă (deși, care este parte din ea). Comedie Obvious Child nu este pathologized aici, deși impulsul să se ridice și să vorbească despre viața ta în fața altora este examinată în moduri interesante. Donna este vulnerabil și că vulnerabilitatea este parte a actului ei.

Conceptul Obvious Child de a folosi viața ca furaj pentru arta ta este un motiv de bază de “copil evident” și vine din nou și din nou, văzut prin diferite unghiuri ale prismei. Uneori Donna a hit-uri din parc. Alteori, ca atunci când ea se duce pe scenă pierdut, în urma despărțirea, și se plimbă pe neincetat pentru un public din ce în ce jenat, ea cade plat pe fata ei. Donna este aproape treizeci de ani, și încă babied de părinții ei (Richard Kind și Polly Draper), ea este un funcționar într-o librărie numită “Unoppressive Non-Imperialst Cărți”, și locuiește cu colega ei Nellie (un excelent Gaby Hoffman). Într-o noapte beat la club, ea se duce acasa cu un tip pe nume Max (Jake Lacy), care nu este un actor de comedie, este în scoala de afaceri, și pare luat cu brand-agresiv Donna lui de conversație (în ciuda faptului că el are, de asemenea, un hard timp să țină pasul cu ea). Ei cavort în jurul valorii de. Ei râd. Ei au sex. E tot o parte din vrie ei despartire.

Atunci când ea se trezește însărcinată câteva săptămâni mai târziu, ea nu știe ce naiba să fac. Max continuă să apară în viața ei. El pare să vrea să meargă la date acum. Ar trebui să-i spună că a luat-o însărcinată? Abia îl cunoaște.Spre deosebire de Judd Apatow a lui “Knocked Up”, cu o situație similară și în cazul în care avortul nu este nici măcar menționat de nume (cu excepția laș “schma-shmortion”), “pentru copii Evident” este cinstit. Există momente de umor macabru. Există momente de durere profundă și luptă. Există un mare scenă atunci când Donna este în partea din spate a unui taxi, și ea decide să vorbesc cu mama ei, astfel ea solicită șoferul de taxi în cazul în care se poate transforma în jurul și du-te înapoi la Manhattan. Răspunsul lui este nepoliticos, chiar dacă într-un mod superficială, și totuși ea este atât de pierdut și speriat că se dizolvă în suspine pe bancheta din spate.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: