filme-online-banner

Occupation (2018) Film Online Subtitrat in Romana


Câţiva locuitori ai unui orăşel trebuie să se organizeze după o devastatoare invazie extraterestră. Încercând să supravieţuiască, oamenii realizează că trebuie să fie mereu cu un pas înaintea atacatorilor dacă vor să aibă şansa să contraatace.

Occupation online subtitrat este un film australian indian, care se întâmplă să fie un film de invazie SF cu multe efecte speciale. Este, în esență, o legatura cu ‘Tomorrow, When The War Began’/’Red Dawn’ si ‘Monsters’ – și, din păcate, nu este la fel de bun ca oricare dintre ele.

Nu-i totul rău, dar poți să spui că este un film Occupation online subtitrat cu buget scăzut, fără cei mai buni actori. O parte din problemă este ca sunt prea multe personaje – 10 principale. De ce nu doar să te concentrezi pe patru sau cinci? Principaleli actori sunt Matt (Ewing), Peter (Morrison), Amelia (Jacobsen) și Jackson (Terrier). Alte probleme majore: de ce ar invada extratereștrii Murwillumbah, ce are 10.000 de locuitori?

De ce străinii trebuie întotdeauna să fie umanoizi și aproximativ umani? De ce trebuie să aibă ochi atât de mari? Acestea fiind spuse, este frumos să vedem peisajele Aussie și să auzim accentul lor pentru o schimbare, iar echipa filmului Occupation online subtitrat au încercat cu siguranță sa faca un film bun.


Regia: Luke Sparke
Actori: Dan Ewing, Temuera Morrison, Stephanie Jacobsen, Rhiannon Fish, Jacqueline McKenzie, Bruce Spence
An: Filme Online 2018
Gen: Actiune, Drama, SF
IMDB: 5.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: