homepage-ptt

Ochi de înger – Angel Eyes (2001) Film Online Subtitrat


Regia: Luis Mandoki
Actori: Jennifer Lopez, Jim Caviezel, Jeremy Sisto
An: 2001
Gen: Drama, Romantice
IMDB: 5.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Ochi de înger – Angel Eyes

Intr-o noapte, cand urmarea un asasin, politista Sharon Pogue este salvata de un strain chiar in momentul cand raufacatorul era gata s-o omoare. Dar ea si strainul care a salvat-o pare ca s-au mai intalnit o data. Cu cat cei doi petrec mai mult timp impreuna incep sa tina unul la celalalt. Oare intalnirea lor a fost intamplatoare sau a fost mana destinului ?

Dacă sunteți un fan de film de bază, învățați să apreciați filmele proaste “bune”. Există filme Ochi de înger online subtitrat care merg atât de departe de piste în ceea ce privește una sau mai multe caracteristici esențiale ale artei filmului – casting, script, seturi, ritmuri, editare, iluminare, coerență – că nu există nici o modalitate prin care să fiți cinstiți, le recomanda fără calificări unui spectator care nu se întreabă.

Filmele Angel Eyes online subtitrat care ies de pe piese în aceste esențiale și nu oferă niciun element de răscumpărare sunt doar simple Filme Bad. Te distrați de ei și apoi uiți de ei.

Dar unele Filme Bad oferă; în mijlocul răului; momente unice de har și adevăr. Permiteți-vă să vă sugeți și ignorați sau iertați cu grijă toate șuvițele care le-au făcut “Filme proaste”. “Angel Eyes” este un film * Bun * Bad.

De ce rau? Genul incoerență este cea mai mare problemă aici. “Angel Eyes” a fost comercializat ca un thriller supranatural; care a oferit insight-uri infricosatoare; infricosatoare despre soarta; dragostea; pericolul si; probabil; viata dupa moarte. Anunțurile și prima parte a filmului au sugerat o identitate alternativă ciudată pentru un personaj. Era o fantomă? Un înger? Un diavol? Ar fi “Angel Eyes” un alt “al șaselea simț” sau “Aripile dorinței”?