homepage-ptt

Oculus (2013) Film Online Subtitrat


Gen: Groaza, Mister
Producator(i): Mike Flanagan , Jeff Howard
IMDB: 6.5
Regia: Mike Flanagan
Actori: Karen Gillan, Brenton Thwaites, Katee Sackhoff, Annalise Basso, James Lafferty, Rory Cochrane


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Oculus

O femeie încearcă să-și scape fratele de la închisoare și să-i dovedească nevinovăția. El a fost acuzat și condamnat pentru crimă, dar sora lui vrea să demonstreze că acea moarte a fost cauzată de un fenomen supranatural.

Un film interesant. Nu are atatea scene in care chiar te sperii, precum e in Insidious 1 si 2, dar te tine in suspans, si reuseste sa iti dea de inteles ca ceea ce vezi nu e intotdeauna realitatea.

Finalul a fost superb! Pe masura ilmului. Era prea … ireal si ideal sa se termine cu bine. Un astfel de film cere un final tragic, pentru a imita cat mai mult realitatea. Niciodata dupa rau ni vine bine, ci mai degraba mai rau.

Desi unii spun ca finalul e o ”mizerie”, tin sa ii contrazic. Nu suntem in basme sau povesti de adormit copiii, e un film horror cu suspans si mister, cu rasturnari de situatie, e si normal ca lucrurile sa nu se termine bine.

E un film bun, bine inchegat! Inceputul a fost cam aiurea, aveam impresia ca nu va fi un film bun, dar cuprinsul si finalul merita nota 10!

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: