filme-online-banner

Ofertă irezistibilă – The Best Offer (2013) Online Subtitrat


Titlu original: La migliore offerta
Gen: Crima, Drama, Mister
Producator(i): Giuseppe Tornatore
IMDB: 7.8
Regia: Giuseppe Tornatore
Actori: Geoffrey Rush, Jim Sturgess, Sylvia Hoeks


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Ofertă irezistibilă – The Best Offer

Ofertă irezistibilă – The Best Offer redă povestea extravagantului colecţionar şi evaluator de artă Virgil Oldman, care trebuie să ducă la bun sfârşit cea mai bizară evaluare de obiecte de artă din cariera sa. Obişnuit cu respectul acordat unui licitator de talie mondială, Virgil este profund uimit atunci când Claire, tânăra moştenitoare a unei averi impresionante, se sustrage în mai multe rânduri de la întâlnirile prestabilite cu acesta, invocând motive variate, oferindu-i însă toate condiţiile pentru a duce evaluarea la bun sfârşit.

Toate acestea nu fac decât să stârnească din ce în ce mai mult curiozitatea lui Virgil, iar în scurt timp acesta se îndrăgosteşte iremediabil de Claire. Virgil ajunge să uite toate rigorile vieţii sale şi să încalce regulile pe care şi le-a impus, purtat de pasiunea sa pentru femeia misterioasă. Povestea de dragoste care se înfiripă între cei doi însă va aduce o răsturnare de situaţie în vieţile celor doi şi îi va atrage într-o capcană periculoasă.

Povestea “Ofertă irezistibilă – The Best Offer” se construieşte subtil, riguros, cu fineţe. Creând o atmosferă care introduce spectatorii treptat, dar sigur, într-o lume fascinantă a pasiunilor intense. Pentru artă, pentru valori, pentru oameni. Întregul film este construit în jurul opoziţiei autenticitate – fals. Atât în ceea ce priveşte arta, cât şi emoţiile umane.

Dincolo de imaginile impresionante, parcă fotografiate cadru după cadru, filmul are o coloană sonoră impresionantă. Semnată de binecunoscutul Ennio Morricone, renumit pentru muzica din peste 500 de filme şi seriale de televiziune. Printre care „The Good, the Bad and the Ugly”, „Kill Bill” sau „Django Unchained”.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: