filme-online-banner

Officer Down (2013) film online subtitrat

Regia: Brian A Miller
Actori: Stephen Dorff, James Howard Woods, David Boreanaz, Bree Michael Warner
Anul: 2013
Gen: Crima, Drama
IMDB: 5.5

Așa cum m-am așezat prin cartierul de deschidere a Officer Down, am presupus că cea mai mare obstacol în calea mea ar fi vedere complot și acțiuni personajele sale schematice. Dar, așa cum a jucat, am dat seama treptat mi-ar fi confruntă cu probleme mult mai mari. Cu cât merge de-a lungul, cu atât mai complicată și neplauzibile devine, până în cele din urmă se revine într-un afișaj obositoare și repetitive de teatru polițist mecanicii. Acesta nu este un film rău intenționat, dar este una slaba gestionare. Este structurat în așa fel încât se modifică în mod repetat unelte; doar atunci când credem că știm ce va fi de aproximativ, aceasta ne îndreaptă atenția către un alt poveste și sfârșește prin a fi despre cu totul altceva. Acest lucru se întâmplă de mai multe ori. Până la momentul în care a fost de peste, am știut că misterul a fost rezolvat, dar nu mai știam ce puncte de complot au fost vitale și care au fost, pur și simplu piste false. Enervant lucru este, cred realizatorii au crezut că au fost inteligent.

Personajul central in Officer Down este David Callahan (Stephen Dorff), un detectiv pentru poliția Bridgeport. Povestea Officer Down se desfășoară ca o serie inutil complicat de răsucire evenimente actuale și out-of-secvență flashback-uri. Ceea ce știm right off BAT este că el este un dependent de alcool și de droguri de recuperare care a primit treaz după ce a fost împușcat în linia de datorie și salvat de un samaritean anonim bun. În timp ce stă într-un bar, bea o Diet Coke în loc de împușcat de bautura chiar lângă mâna, el este abordat de un om rus. El spune Callahan că numele lui este Serghei Dronov (Zoran Radanovich), și că el a fost bun samaritean. El în cele din urmă prezentându-se la Callahan nu pentru că el vrea să fie mulțumit, ci pentru că are nevoie de un polițist să-și asume un caz neoficial, și anume pentru a urmări în jos și să aducă în fața justiției pe omul care a condus fiica la sinucidere in Officer Down.

Dronov dă jurnalul fiicei sale la Callahan in Officer Down. Intrări sale, scrise în vartejuri feminine îngrijite și scrawls, tese o poveste sfasietoare a unei tinere care a vrut doar pentru a face ceva de ea de dragul de părinții ei imigranți, care a sacrificat totul pentru ea. Pentru a plăti drumul ei prin facultate, a lucrat ca stripper – așa cum se întâmplă atât de, în același club de strip Callahan folosit pentru frecvente în zilele lui deriva. Ea ar fi în cele din urmă agresat sexual de un bărbat care părea doar singuri și ar atrage poze cu ea, și a altor stippers, pe servetele de cocktail; în afară de trauma de experiență, ea a fost chinuit de vinovăție pe care nu raportarea incidentului și luarea măsurilor în vederea nu lăsa atacatorul ei rănit o altă fată. Ea se va termina viața de alunecarea într-o cadă de baie și supradozare pe baza de prescriptie medicala pastile.

Cu cât este mai Callahan in filmul Officer Down, investighează acest caz, mai evident devine faptul că tot nu este așa cum apare. Acest lucru este valabil nu numai fiica Dronov lui, dar și a pretinsei atacator ei, un om pe nume Logue (Walton Goggins), de Royce Walker (Dominic Purcell), omul care detine clubul de striptease, de incinta Callahan lui, și chiar de noapte Callahan a fost împușcat și a salvat. Ca el asociații mai departe, el este bombardat de o serie complet nouă de eșecuri personale și profesionale, toate acestea joacă în temă evident filmului de iertare și răscumpărare. Este posibil a trece prin toate piesele de informații aruncate la noi și să formuleze o explicație in Officer Down, dar este nevoie de o mare de efort, mai mult decât cele mai multe segmente de public sunt capabili și / sau dispuși să facă. Chiar dacă se face un efort, se poate constata că succesiunea de evenimente și revelații ulterioare sunt mult prea fabricate pentru binele filmului. La un moment dat, ea devine mai puțin despre narativ și mai multe despre mașini – Officer Down – aproximativ găsirea unor modalități de a păstra filmul ca imprevizibil și dramatic posibil.

Oricare ar fi problemele acest film Officer Down are, actorii nu pot fi învinuit pentru ele. Ei nu fac nimic mai mult sau mai puțin decât ceea ce scenariul cere de ei, și o fac destul de bine. Acest lucru este valabil chiar dintre rolurile mai evidente stereotipe. Aceasta ar include căpitanul de poliție dezgustător cu ordinea de zi ascuns (James Woods), detectivul wiseass cu o problemă de atitudine (David Boreanaz), și preotul bun la suflet, cu o brogue irlandez (Tommy Flanagan), care nu este nimic de dat spun în afară de lucrurile încurajator să Callahan în perioadele de introspecție profundă. Și mai este ceva patetic autentic despre performanța Dorff, chiar dacă este la mila a parcelei. El cu siguranță arată ca un polițist care a văzut zile mai bune; cu părul ciufulit, fața neras, și decolorat, hainele mototolite care i se potrivește slab, el arata ca un om la un pas de a pierde totul.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: