filme-online-banner

Orasul de ciocolata – Chocolate City (2015) film online subtitrat

Regia: Jean-Claude La Marre
Scenariu: Jean-Claude La Marre
Actori: Robert Ri’chard, Tyson Beckford, DeRay Davis
Anul: 2015
Gen: Drama
IMDB: 3.7

Se lucreaza la subtitrarea in romana! Va tinem la curent!

“Voi toți văzut Magic Mike, nu?”, Întreabă Michael Jai White a în secvența de deschidere a Chocolate City. “Acum, o să am adăuga un pic de ciocolata.” Și cu asta, doar știm ce filmul Orasul de ciocolata, va fi vorba – o versiune neagră a lovit Magic Mike titanic. Dacă ajungem să ne gândim la ea, nu a existat nici stripteuză negru în Tampa gasca lui Mike, și voila, regizor Jean-Claude La Marre făcut doar un film din ea. Este această versiune într-adevăr necesar pentru a sorta de a compensa diversității culturale insuficiente Magic Mike? Sau sunt creatorii doar incasari pe un nume popular?

Ciocolata Oras urmează oarecum complot similare. Avem aici Michael McCoy (Robert Ri’chard), un student negru care răstoarnă într-un restaurant Burger pentru a ajuta familia financiar. A locuit cu mama sa văduvă și profund religios Katherine (Vivica A. Fox), care lucrează în două locuri de muncă în scopul de a face ambele capete întâlni. Cu ei este fratele în vârstă de 30 de ani Princeton lui Chris (DeRay Davis), care este numai bun în petreceri. De soartă, Michael întâlnește Club Manager Princeton (alb) în toaleta bărbaților și acesta din urmă îi oferă un loc de muncă necunoscut. Când Michael si fratele sau apar în clubul Princeton pentru unele interviu, in Orasul de ciocolata, ele devin în schimb de spectatori pentru a arăta un all-bărbați stripteuze. Chris dându-se drept managerul lui, Michael se trezeste curand pe scena, agitare armele sale și concedierea numerar de netrecut. Apoi, el duce o viață dublă – un fiu bun și prietenul la zi, și o stripteuză senzational pe timp de noapte.

Orasul de ciocolata nu este pe jumătate la fel de bun ca Magic Mike. Pentru unul, titlul este plictisitoare și neprimitoare. Se pare ca titlul de un fel de gătit reality show sau un film animat unii copii. În ceea ce privește povestea, ambele filme urmeze aceeași planul, dar Magic Mike are mai script solid, mai multe personaje adorabili și mai multe și mai profunde drame. Ciocolata Oras nu onora post stripteuze “, deoarece oferă atât de mult accent pe bani. Este ridicol sa ma uit la diferite femei arunca la intamplare facturile peste tot. Le arunca pe scena, pe mese lângă ei, și pe ei înșiși. Ei s-au ventilator cu ei. După fiecare spectacol, stripteuzele du-te departe, cu saci de bani. Acesta este doar al naibii nerealiste și de necrezut.