filme-online-banner

Ostatici – Trespass (2011) Film Online Subtitrat


Regia: Joel Schumacher
Actori: Nicolas Cage, Nicole Kidman, Cam Gigandet
Anul: 2011
Gen: Crima, Thriller
Durata: 91 minute
IMDB: 5.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Ostatici – Trespass (2011)

Soții Kyle și Sarah Miller sunt proprietarii unei vile situate într-un cartier select al orașului, conduc mașini de lux și au seiful din interiorul locuinței plin cu bani și diamante, motiv pentru care pun preț pe siguranță și au investit în sisteme moderne de securitate.

Exasperată de comportamentul rebel și insolent al fiicei adolescente pe nume Avery, soția influentului om de afaceri se ocupă și de supravegherea lucrărilor de renovare a proprietății, privirea fiindu-i atrasă de Jonah Collins, unul dintre muncitorii sexy care are tupeul de a înota în piscina lor.

Numai că atrăgătorul Jonah nu este atât de inocent precum pare și îl informează pe fratele lui mai mare Elias despre bogăția în care se lăfăie familia Miller; cei doi infractori făcând echipă cu două femei din anturajul lor; dând năvală cu forța într-o noapte în vila lui Kyle și a lui Sarah; luându-i ostatici pe cei trei locatari și amenințându-i cu moartea în cazul în care nu le deschid seiful.

Deși se teme pentru viața soției și a fiicei; Kyle decide să nu cedeze in fața brutalității hoților și să nu dezvăluie combinația ce descuie ușa seifului; luând atitudine împotriva infractorilor care i-au pus stăpânire pe casă. Numai că încrederea în Sarah îi este pusă la îndoială atunci când Elias îi sugerează lui Kyle că frumoasa lui nevastă l-ar fi înșelat cu Jonah.