filme-online-banner

Pactul casatoriei – With This Ring (2015) film online subtitrat

Regia: Nzingha Stewart
Actori: Regina Hall, Jill Scott, Eve
Anul: 2015
Gen: Comedie, Romantic
IMDB: 5.7

De mai mulți ani, femeile de culoare au avut să se confrunte cu mass-media a alimentat stereotip de a fi mereu unic și necăsătorită. (Se pare că noi statistici arată că 50% dintre femei de culoare nu va căsători.) Durata de viață a lui “Pactul casatoriei” spune povestea unui grup de prietene care fac un pachet să sfideze această etichetă, și promit să se căsătorească (sau angajat) în timp de un an. Nu spre deosebire de David E. Talbert lui “bagajelor” (2013), “Pactul casatoriei” centre în jurul valorii de prietenele trei treizeci plus care doresc lor fericit vreodată după-cu orice preț. Cu toate acestea, descoperi în curând că ceea ce au crezut au vrut să nu fi de fapt în valoare de având, după toate.

Trista (Regina Hall) este un up-și-vin agent talent, care nu pot par să se desprindă de ex-iubit, care nu a comis cu adevărat la ea. La descoperirea că e pierdut încă o noapte de distractie nebunie sa, Trista stabilește pe o căutare de neclintit pentru a obține un inel pe deget. Cel mai bun prieten a lui trista Vivian (Jill Scott) este încă în dragoste cu tatăl copilului ei. Ea pini după el, incapabil să se miște înainte în viața ei dragoste, din cauza sentimentele ei pentru el in filmul Pactul casatoriei. În loc de a-i spun cum se simte, Viv alege să trăiască în Fantasyland și continuă să joace casa cu un om care o vede numai ca mama copilului său. Amaya (Eva) este o actriță luptă care frenetic încearcă să convingă prietenul ei căsătorit cu părăsească soția pentru ea. Convins că soția iubitului ei are propria ei afacere, Amaya petrece ore întregi încercând să-i prindă în flagrant. După participarea la prietenul lor Elise lui (Brooklyn Sandou) Ajunul nunta Anul Nou, trio-ul decide că le-am avut destul, și pe care le iau viața romantice în propriile mâini. Normal, planurile lor nu merg în consecință.

Desigur, o mare parte din film Pactul casatoriei este compus din marcă clișee siropoase Durată de viață (de alegeri săraci făcute de aceste femei, de obicei ROM-com glume, etc), care esti fie deja cu (mai ales daca esti o viata regulat viewer), sau nu sunt. Există secvențe de vis, de exemplu, care pur și simplu nu funcționează, iar filmul ar fi fost mai bine fără.

Dar, în ciuda acestor defecte, și odată ce ați face ajustarea, scenaristul / regizorul Nzingha Stewart este capabil să țină narațiunea conține, jucând-o punctele sale forte, exploatarea umor, cu, de exemplu, comentarii surprinzător hilar pe “țese”, “îmbătrânirea ovare, “, precum și momente amuzante, inclusiv datele îngrozitoare Trista despre oameni STD-ciuruite, și vampiri wannabe.

O altă parte în mod neașteptat fantastic din film a fost scena Gabrielle Union ca sotia prietenului lui Amaya lui. A fost grozav pentru a vedea ei deveni altcineva decât Mary Jane. Acesta a fost, de asemenea, revigorant pentru a vedea-dramă gratuit co-parenting fiind portretizat pe ecran. Chiar și fără căsătorie sau o relație romantică, părinții pot construi încă gospodăriilor puternice pentru copiii lor; dar, din păcate, că este greu de prezentat vreodată în filme Pactul casatoriei, sau la televizor.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: