homepage-ptt

In filmul indian Padman online subtitrat, aflam ca igiena menstruala nu a fost introdusa in India decat mai tarziu in secolul 21. Un activist social din India de Sud introduce un instrument care previne sangerarea menstruala. De fapt, acest film se concentreaza asupra aspectului igienei menstruale din India.

Deci, un sudor numit Lakshmikant Chauhan cu sediul intr-un sat din mediul rural din India de Est se casatoreste si traieste o viata fericita pana cand observa ca femeile din satul lui sufera perioade urate, chiar si in familia sa. Din cauza lipsei de accesibilitate pentru aceste tampoane sanitare, Lakshmi decide sa schimbe acest lucru prin producerea de tampoane, dar ideea lui lasa lumea cu indoieli si le ofera sentimentul de jena si rusine.

Filmul Padman are multe momente care ne fac sa radem in mod natural si nu umor fortat. Chimia dintre Akshay Kumar si Radhika Apte este de asemenea buna. Problema igienei este prezentata in mod indraznet, iar seriozitatea ei poate fi simtita in timp ce vizionati filmul. Cea mai buna parte a filmului Padman include scena inaintea intervalului care reaminteste scena Toilet Ek Prem Katha. Domnul Arunachalam ii este dat un omagiu perfect, de asemenea, la inceput precum si in final.Muzica filmului este destul de buna si justificata.


Regia: R. Balki
Actori: Akshay Kumar, Radhika Apte, Sonam Kapoor
An: Filme Online 2018
Gen: Biografie, Comedie, Drama, Indiene
IMDB: 8.0


Padman (2018) Online Subtitrat


Trailer Padman (2018)


Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: