homepage-ptt

Pandorum (2009) Film Online Subtitrat


Gen: Actiune, Groaza, Mister
Producator(i): Travis Milloy
IMDB: 6.8
Regia: Christian Alvart
Actori: Dennis Quaid, Ben Foster, Cam Gigandet


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Pandorum

500 de ani in viitor, ei sunt captivi intr-o nava spatiala pierduta in cel mai indepartat colt al galaxiei si sunt o prada usoara pentru un monstru nevazut!

In Pandorum, groaza capata dimensiuni cosmice: la bordul unei nave spatiale aparent parasite, doi astronauti isi revin dintr-un somn profund. Fara amintiri, complet dezorientati, cei doi nu isi mai cunosc identitatile si nici misiunea care i-a adus acolo. In intunericul camerei, singurele zgomote pe care astronautii le disting sunt niste bubuituri indepartate, undeva in bordul navei.

In timp ce locotentul Payton (Dennis Quaid) il ghideaza prin statia radio din Pandorum, caporalul Bower (Ben Foster) se aventureaza in intuneric si, pe masura ce inainteaza, el descopera o realitate tragica: o entitate necunoscuta a inceput vanatoarea impotriva lor. Uniti de povestea bizara in care s-au trezit si neavand prea multe indicii despre ce s-a intamplat, se vad nevoiti sa lupte impotriva fortei care incearca sa-i extermine. Odata cu elucidarea secretelor sinistre ale navei, astronautii incep sa inteleaga faptul ca specia umana este intr-un mare pericol si totul depinde de supravietuirea lor.

Leland invită echipa Bower la cină Pandorum, arătându-le desenele murale care descriu povestea adevărată a trecut de Gallo. Potrivit lui Leland, Gallo dezvoltat Pandorum așa cum a făcut nici un om, care a scos din hypersleep. Gallo apoi manipulat celuilalt, care a suferit Pandorum în sine exilarea la bordul navei masive pentru a juca un joc care a implicat lupte, captarea, torturarea, și mănâncă unul pe altul.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: