filme-online-banner

Panic Button (2011) film online subtitrat

Regia: Chris Crow
Actori: Scarlett Alice Johnson, Jack Gordon, Michael Jibson, Elen Rhys
Anul: 2011
Gen: Groaza, Thriller
Durata: 96 minute
IMDB: 5.3

Patru tineri câștiga competiția de o viață; Jo (Scarlett Alice Johnson), Max (Jack Gordon), Gwen (Elen Rhys) și Dave (Michael Jibson) cap off pe un toate cheltuielile platite excursie la New York, prin amabilitatea rețea socială All2gethr.com. În timp ce bordul avion privat, li se cere să renunțe la telefoanele lor mobile și să ia parte la divertisment în timpul zborului – o nouă experiență de joc on-line.

Ca Jo urcă în mașină ea mâinile fiica ei un telefon mobil, in Panic Button, astfel încât acestea ar putea textul reciproc. Ca ea lasă un bărbat intră casa mamei sale și ucide mama. Ce se întâmplă cu fiica rămâne necunoscută. Cele patru concurenți întâlni în curând; Dave, este în curând să se căsătorească, dar are un pic de o problemă de auto-control în jurul valorii de femei. Jo, este o mamă singură care tocmai ieșit de la dezintoxicare. Gwen pare a fi o fată dulce și este un consilier pe All2gether.com dar nu ia ei sfaturi. Max este un mincinos și un tip ciudat.

În timp ce bordul avionului șoferul ia telefoanele lor in Panic Button. După zbor, Max și Jo realizeaza o ușă ciudat că ar duce la cabina de pilotaj. Runda 1 începe cu un test de trei întrebare pentru fiecare jucător. Înscris de Dave un 0 din 3, care pretind a avea doar un singur tatuaj (nu piercing-uri), a făcut 9 goluri pe teren și au vazut niciodata fata de pe ecran atunci când de fapt el are tatuaj pe spate și un piercing pe scrot lui, a făcut 0 domeniu obiectivelor și a fost interzis de la joc, pentru că a agresat un jucător rival, și a avut o aventură cu fata de pe ecran.