filme-online-banner

Panică pe Wall Street – Margin Call (2011) film online subtitrat

Regia: J.C. Chandor, Morten Tyldum, Tomas Alfredson
Actori: Maria Dizzia, Jeremy Irons, Simon Baker, Al Sapienza, Stanley Tucci
Anul: 2011
Gen: Thriller, Drama
Durata: 107 minute
IMDB: 7.1/10 din 44820 voturi

Se poate să se fi întâmplat așa ceva. “Panică pe Wall Street” descrie ultima noapte de vremurile bune de pe Wall Street, ca o certitudine de moarte calatoreste pe scara executiv la o întreprindere de investiții: speculații dezastruos pe piețele ipotecare duce la colapsul firmei. Putem aminti în continuare acele zile, în vara anului 2008, în timpul campaniei lui Obama-McCain, când America de părea inundat în prosperitate, iar piața de capital a fost de stabilire a înregistrărilor. Apoi, o firmă după altul a fost nevoit să declare faliment, structura economică a națiunii a fost amenințat, iar Congresul ponied până salvare imens in Panică pe Wall Street.

“Panică pe Wall Street” începe într-o zi, la o firmă de investiții anonim care trebuie să aibă cu siguranță o idee despre ceea ce vine, deoarece 80 la sută din forța de muncă este concediat. Una dintre victime este Eric (Stanley Tucci), un risc analist senior, care la fel ca mulți dintre colegii săi a fost incapabil de a vedea că piața imobiliară a fost construit ca un castel de carti. Deși filmul scenaristul si regizorul JC Chandor are simpatie pentru majoritatea personajele sale, este important să ne amintim că toți au spus că au trebuit să joace împreună cu oferte care aduceau firmele lor astfel profituri uriașe și bonusuri.

Pe drumul său afară pe ușă, Eric alunecă o unitate USB lui Petru (Zachary Quinto), un analist mai tineri care nu a fost concediat. Există informații cu privire la acesta care-l deranjează. Deci ar trebui. În timp ce biroul este gol, iar supraviețuitorii sunt în petreceri la care nu sărbători a fost concediat, Peter realizează firma si piata sunt clar tremură pe marginea prăpastiei. El contacte supervisor sa va (Paul Bettany), care ia o privire și solicită șeful său, Sam (Kevin Spacey). Altele sunt chemați pentru o întâlnire de urgență toată noaptea până în zori ca un elicopter aduce CEO John Tuld (Jeremy Irons).

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: