homepage-ptt

Papillon (2017) Film Online Subtitrat in Romana


Remake al indragitului film din 1973, Papillon online subtitrat este povestea unui prizonier, aflat pe o insula, care isi pune la cale scaparea.

Vedeta serialului Mr. Robot (pentru care a primit si cate o nominalizare la premiile Emmy si Globurile de Aur), Rami Malek, a fost distribuit in remake-ul lui, un remake al peliculei anilor ’70 cu acelasi nume, ce i-a avut in rolurile centrale pe Steve McQueen si Dustin Hoffman.

Malek a primit rolul lui Louis Dega, falsificatorul de bani incarcerat cu care se imprieteneste Henri Charriere, supranumit Papillon, datorita tatuajului in forma de fluture (papillon este denumirea in franceza). Partitura lui Charriere i-a revenit actorului din Pacific Rim si Sons of Anarchy, Charlie Hunnam.

Remake-ul Papillon online subtitrat va incerca o abordare moderna a aventurilor de evadare ale lui si Dega. Filmul original a avut la baza memoriile lui Charriere; care a reusit sa scape de pe Insula Diavolului, un stabiliment sud-american pentru prizonierii exilati. Lupta pentru libertate, in care l-a avut drept ajutor pe colegul sau de suferinta, Dega, a fost presarata de nenumarate si covarsitoare obstacole.


Regia: Michael Noer
Actori: Rami Malek, Charlie Hunnam, Eve Hewson, Roland Møller, Michael Socha, Tommy Flanagan
An: Filme Online 2017
Gen: Crima, Drama, Mister
IMDB: 7.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: