filme-online-banner

Paranormal Activity The Ghost Dimension (2015) Online Subtitrat


Titlu Romania: Activitate Paranormala Dimensiunea Spectrala
Regia: Gregory Plotkin
Scenariu: Jason Pagan, Andrew Deutschman
Actori: Olivia Taylor Dudley, Ivy George, Chris J. Murray, Chloe Csengery, Brit Shaw
Anul: 2015
Gen: Groaza
IMDB: 4.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Paranormal Activity The Ghost Dimension

The Ghost Dimension are în centru familia Fleeges – tatăl Ryan (Chris J. Murray), mama Emily (Brit Shaw) și fetița lor, Leila (Ivy George). Odată mutați în casă nouă, descoperă în garaj o cameră video și o cutie de casete. Odată ce privesc însă prin camera video, încep să sesizeze în jur tot felul de evenimente paranormale – inclusiv reapariția micilor Kisti și Katie.

Publicaţia USA Today a obţinut primele imagini din cel de-al şaselea şi ultimul film – conform producătorilor – din binecunoscuta franciză horror. Povestea imaginată de scenariştii Gavin Heffernan şi Adam Robitel promite să răspundă multora dintre întrebările lăsate iscate de la debutul filmului original, din 2009.

„Se termină aici. Acesta este finalul”, a declarat producătorul Jason Blum. „Arătăm asta încă de acum, dinaintea lansării. Nu vom lăsa această franciză horror să devină ternă. Vrem ca Paranormal Activity să rămână într-un mod excepțional o parte a culturii de acum şi în special a acestor timpuri. Şi nu este vorba doar de a capta atenţia publicului. Se va răspunde acum la toate întrebările generate de filmele anterioare. Cum arată Toby? Care este istoricul familiilor? Aceste întrebări au fost ridicate. Nu s-a şi răspuns însă la ele”, a mai arătat Blum.