filme-online-banner

Parazitul – Parasyte: Kiseijuu (2014) film online subtitrat

Gen: Groaza, SF
Scenariu: Hitoshi Iwaaki , Ryota Kosawa
IMDB Rating: 7,1
Regizor(i): Takashi Yamazaki
Actori: Shôta Sometani, Eri Fukatsu, Ai Hashimoto

Întrucât, în Hollywood zilele noastre este tendința de a face remake-uri și continuări, cinema japonez contemporan prosperă mai ales pe adaptarea manga, anime sau romane în filme. Parazitul este un alt unul dintre aceste adaptări bugetare mari, care a fost lansat recent.
Fiind un amestec interesant de science fiction, horror și anumite acțiuni, filmul Parazitul spune povestea a străinilor care preiau creierul uman și se hranesc cu alte persoane. Shinichi (Shota Sometani), un baiat de liceu, este capabil de a opri parazit străin la timp, iar creatura nu ajunge la creier. Acest lucru duce la creatura shapeshifting fiind blocat în mâna dreaptă a lui Shinichi. Din moment ce el nu a reușit să preia gazdei sale complet străin știe că, pentru a supraviețui gazdei sale trebuie să supraviețuiască. El decide acestea să își unească forțele cu Shinichi să lupte alți paraziți. Creatura, care se numește Migi (“dreapta” în japoneză), devine dornic sa invete despre oameni și modul în care trăiesc. Între timp, Shinichi este blocat cu un extraterestru vorbesc ca mâna dreaptă …
Sunt foarte nou la aceasta poveste si nu am știut că a fost un popular serial de benzi desenate și desene animate, înainte de director Takashi Yamazaki sa transformat într-un film live-action. Fiind parte a unei Parazitul două serii părți (Parasyte: Partea a 2 va fi lansat în aprilie 2015), partea 1 Parazitul este în mod clar un set de până la a doua parte, unde totul va veni în cele din urmă împreună. Filmul are unele scene de acțiune interesant, dar se pare că nu va fi până parte 2 până când iadul se va rupe liber.
Partea 1 este partea introductivă a poveștii și are destul de multe secvente Vorbind despre extratereștrii și ce obiectivele lor sunt. Majoritatea străinilor pur și simplu doresc să preia și se hrănesc cu oameni în timp ce o altă parte vrea să-l studieze și să se adapteze la viața umană.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: