filme-online-banner

Parinti vs bunici – Parental Guidance (2012) Online Subtitrat


Regia: Andy Fickman
Actori: Billy Crystal, Bette Midler, Marisa Tomei
An: 2012
Gen: Comedie, Familie
IMDB: 6.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Parinti vs bunici – Parental Guidance (2012)

Atunci când fiica sa pleacă pentru o perioadă la muncă în alt oraș, un bunic se vede pus în situația de a avea grijă de cei trei nepoți ai săi. Deși are la îndemână metode ale secolului XXI de a-i cuminți pe neastâmpărații nepoței, el va apela la o metodă veche, dar care dă rezultate!

Am vazut acest film pentru ca vroiam ceva…de-a rasu/plansu’ si tematica era buna, eu insumi aflandu ma la varsta cand trebuie sa ma pregatesc pentru aparitia nepotilor. Mai avea- filmul- si un dezavantaj, eu nu ma dau in vant nici dupa Billy Crystal si nici dupa Marisa Tomei (care are o atitudine, un pic isterica, in mai toate filmele). Trebuie sa recunosc ca m-a castigat. Amestecul de lipsa de experienta cu o culpa de fost parinte ocupat, un pic iresponsabil, al bunicului Artie, mi-a mers la suflet. Bette Midler, care-mi place, a fost delicioasa in rolul de “cealalta bunica”.

Ea isi indeamna nepoata sa fie ea insasi; sa imbrace ceea ce-i place si este prima care recunoaste ca nu i-a iesit reteta de mancare pe care o facea fata ei. La intrebarea “cine vrea pizza” ; ea intreaba si ea este prima cu mana pe sus. Deci este un film care m-a amuzat; m-a emotionat; am ras si am plans. Un film de vazut si de parintii care se cred destepti intr-ale educatiei; si de catre bunicii care sunt novici si cred ca habar nu au. Si unii si ceilalti sunt undeva pe la mijloc.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: