filme-online-banner

Pasiune periculoasă – Out of Sight (1998) film online subtitrat

Gen: Comedie, Crima, Romantic
Scenariu: Elmore Leonard, Scott Frank
IMDB Rating: 7,1
Regizor(i): Steven Soderbergh
Actori: George Clooney, Jennifer Lopez, Ving Rhames

Povestea Pasiune periculoasă implică un jefuitor de bănci pe nume Foley (George Clooney) și un șerif federal numit Sisco (Jennifer Lopez) care cresc atrasi unul de celalalt in timp ce acestea sunt blocate într-un portbagaj. Viața merge mai departe, și în natura lucrurilor, e treaba ei să-l aresteze. Dar mai multe lucruri s-ar putea întâmpla mai întâi.

Aceasta este a patra adaptare recentă a unui roman Leonard, după “GetShorty”, “Touch” și “Jackie Brown”, și cel mai credincioși să style.What Leonard toate cele patru filme demonstra cât de utile este crima este ca un cadru pentru humancomedy. De exemplu: Toate filmele de cap cu încep cu un autonom introductorycaper care nu are nimic de-a face cu restul parcelei. Un polițist willdisarm un ostatic, sau un terorist va planta o bombă preliminar. “Out of Sight”, începe cu banca mai stabilite-back jaf ai vrea sa vezi, ca Clooneysaunters până la fereastră un povestitor și întreabă politicos, “Aceasta prima ora beingheld sus?” Cum a cons povestitor este una dintre cele mai Primele plăcerile filmului. Thepoint de scena este un comportament, nu jaf.

Se pare că acest lucru nu este jaful, de fapt, auto-conținută – duce din și în ceva – și nu e chiar reallythe prima scena. “Out of Sight” are o linie de timp atât de complex ca “Pulp Fiction”, desi la prima nu ne dăm seama că. Likehypertext construit filmului Pasiune periculoasă, astfel încât, într-un fel, putem începe vizionarea în orice moment. E ca zi theold când ai intrat în mijlocul unui film și a șezut acolo până somebodysaid, “Aceasta este în cazul în care am venit în.” Elmore Leonard este mai presus de toate creatorul personajelor ofcolorful. Aici ajungem fermecător, inteligent Foley, care isconstitutionally incapabil de a face ceva, dar băncile jefuit, și Sisco, themarshal, care a avut o legătură anterioară cu un spargator de banci (desigur, sheeventually împușcat). Ele sunt înconjurate de o galerie bogată de othercharacters, și acest film, cum ar fi “Jackie Brown”, are nevoie de timp pentru a da everycharacter cel puțin o scenă bine scris, arătându-le cum aparte si unic.