filme-indiene-banner

Pataakha (2018) Film Online Subtitrat in Romana


Regizorul Vishal Bhardwaj al filmului indian Pataakha online subtitrat, este un maestru constructor de lumi; proiectand spatii bogate pentru personajele sale, pentru a le umple cu muzica evocatoare din creatia sa. Pataakha (“Firecracker”) este ultimul exemplu a abilitatii formidabile a lui Bhardwaj.

Bazat pe povestea scurta Do Behnein (“Two Sisters“) de Charan Singh Pathik, complotul lui Pataakha este simplu. Badki (Radhika Madan) si sora ei mai mica Chhutki (Sanya Malhotra) sunt in mod constant in razboi, fiecare invinuind-o pe celalalta pentru problemele din viata. Dar doresc sa-si atinga visele in mod independent si ele descopera ca au nevoie una de alta, mai mult decat au crezut.

Povestea se simte ca o parabola familiara, ceva ce s-ar putea gasii intr-o povestire a copiilor, daca nu este vorba despre toate juramintele si luptele din film. Badki si Chhutki sunt sursa de divertisment din orasul Rajasthani, cu sufletul lor plin de blesteme, care atrage multimi entuziaste. Orice batalie se termina cu tatal fetelor, Bechara Bapu (Vijay Raaz), tragandu-si fiicele acasa.


Regia: Vishal Bhardwaj
Actori: Sanya Malhotra, Radhika Madan, Sunil Grover
An: Filme Online 2018
Gen: Actiune, Comedie, Drama, Indiene
IMDB: 7.5


Se lucreaza la subtitrare!


Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: