filme-online-banner

Pe jumatate mort 2 – Half Past Dead 2 (2007) film online subtitrat

Regia: Art Camacho
Actori: Bill Goldberg, Kurupt, Jack Conley, Kurupt, Noelle Evans
Anul: 2007
Gen: Actiune, Crima
Durata: 92 minute
IMDB: 4.5

După masacrul New Alcatraz, timp deținut timp Twitch (Kurupt) ajunge sa transferat la alta. El pretinde că e să fie mai aproape de doamna lui, dar motivele lui reale sunt un pic mai grandios decât atât in Pe jumatate mort 2.

Acolo a centrat trasee cu Burke (Bill Goldberg) un prizonier voluminos care este neprietenos și nu vrea să vorbească despre nimeni. Pir, în ciuda faptului că mai puțin muscular, este la fel de guralivă și este destul de mult la fel in Pe jumatate mort 2. Dar există o berii război gasca între Marea Neagră și deținuți hispanici care explodează într-o preluare ostila a închisorii, atunci când liderul bandei negrii “este împușcat mortal, iar arată la Burke. Dar situațiile se agravează atunci când adevăratul criminal și liderul Hispanics, Cortez (Robert Madrid) are prietena lui Twitch (Angell Conwell) și fiica lui Burke (Alona Tal) ostatic, precum și, trădarea camarazii săi să scape. În cele din urmă lucrurile se complică ca motiv real Twitch pentru transferul său este de a găsi aur din jaf, a organizat de la alt deținut New Alcatraz Lester McKena.

Cortez cere un elicopter din stat sau altfel ostaticii sunt morți. Burke și Twitch în cele din urmă de captură de până la Cortez și după o luptă lungă cu Burke se încheie până rănit, Cortez este knock-out și transferat la un alt penitenciar.

Twitch este dat de eliberare condiționată după acțiunile sale care ar fi putut să-l aștepte văzut chiar mai mult înainte de a de fapt iese, cu Burke a fi nevoie să servească doar o câteva săptămâni, mai degrabă decât de ani. Pir și prietena lui a găsi aur și, ca o favoare pentru Burke, configura contul său cu 80 de milioane de dolari, împreună cu un plan pentru a ajuta la fiica Burke pentru colegiu, surprinzător Burke însuși in filmul Pe jumatate mort 2.