filme-online-banner

People Places Things (2015) Film Online Subtitrat


Regia: Jim Strouse
Actori: Jemaine Clement, Regina Hall, Jessica Williams
An: 2015
Gen: Comedie, Romantice
IMDB: 6.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review People Places Things (2015)

Will Henry este un nou romancier grafic unic care echilibrează părinții cu fiicele tinere gemene și o sală de clasă plină de elevi în timp ce explorează și navighează complexitatea bogată a iubirii noi și lasă-o pe femeia care la părăsit.

După ce am văzut-o pe Mark Ruffalo să ia bucăți de peisaj ca tată bipolar în Ursul Infinit Polar; m-am bucurat să mă liniștesc cu un tată mai înceată și mai uscat; cu Jermaine Clement; ca Will Henry; în fermecătorul loc de oameni. Ambii tați se confruntă cu paternitate cu intenții bune și râd ocazional; dar voința bună a lui Will și persona de o înălțime care mi-a câștigat inima.

Un romanticist recent; Will nu este un tată agresiv și totuși; cu cei doi cei mai drăguți violonți jucând gemeni (Aundrea și Gia Gadsby – ceas pentru ca aceste două să devină mai mari decât Olsens) pe această parte a Disneyland-ului; nu este dificil doar pentru a le permite să se joace la inimile voastre; așa cum o face. Ilustrările lui ne ajută să intrăm în capul acestui introvert inteligent; care altfel ar fi doar un tip minunat.