filme-online-banner

Phoenix (2014) Film Online Subtitrat in Romana


Phoenix online subtitrat este o poveste cutremuratoare despre puterea iubirii, despre identitate si renastere.

Nelly este o supravietuitoare a Holocaustului care se intoarce din propria “cenusa” in orasul natal, Berlin; precum pasarea mitologica, Phoenix online subtitrat. Dupa ce un doctor i-a refacut chipul complet desfigurat; ea il cauta pe Johnny, sotul ei, despre care nu mai are nicio veste. Intre timp, Johnny o crede moarta si cauta o modalitate de a-i mosteni averea. Nelly intra in viata lui sub o alta identitate pentru a descoperi daca este sau nu un tradator.

Un film incredibil de bun german al regizorului Petzold, care s-a intrecut pe sine de la ultimul sau film Barbara , evocand aici perioada postnazista si cum se reflecta ea in vietile personajelor.
Filmul Phoenix online subtitrat vorbeste in esenta despre vina si trauma aparute dupa razboi , dilema de a te intoarce sau nu in bratele omului care te-a tradat pentru a-si salva propria piele ,despre dificultatea de a fi in continuare omul care ai fost inainte de razboi. Este o drama fantastica cu elemente noir (desi filmul nu este unul alb negru) si suspans a la Hitchock (in genul lui Vertigo).


Gen: Drama, Istorice, Muzicale
Scenariu: Christian Petzold, Harun Farocki
IMDB: 7.3
Regizor(i): Christian Petzold
Actori: Nina Hoss, Ronald Zehrfeld, Nina Kunzendorf


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare