filme-indiene-banner

Picket 43 (2015) film online subtitrat

Gen: Drama, Indiene, Thriller
Scenariu: Major Ravi
IMDB Rating: 7,0
Regizor(i): Major Ravi
Actori: Prithviraj Sukumaran, Javed Jaffrey, Renji Panicker

Stilul vizual izbitoare și peisajele congelare în marile lui Ravi “Picket 43 ‘nu face pentru linia de poveste pâlpâitoare care amenință să arunce în aer în orice clipă. Grămezi majore în loturile de patriotism, sentimente familiale și unele bon ami pasiune într-un complot mult familiar, și meserii un film care reușește slab pentru a atrage atentia dvs. in timpul functionarii sale două oră.

Ca el se pregătește să plece de acasă pe un concediu mult dorea, omul armata Hareendran Nair (Prithviraj) devine postat la pichet infamul 43 care se află de-a lungul India – frontiera Pakistan, de unde câteva personalul armatei au făcut-o din nou în viață. Împreună cu laboratorul sniffer Bacardi, Hari ajunge Picket 43 și este salutată de o ploaie de gloanțe de la baraca armatei peste graniță. Ca zilele trec de, santinela armata Pak care a fost iadul aplecat pe oferirea Hari nopți nedormite se înlocuiește cu Mushraff (Javed Jaffrey), și o camaraderie evoluează între cele două ca vor descoperi destul de câteva interese comune în muzică, cricket și Bollywood. Când militanți ataca Picket 43, această prietenie este pusă la încercare cu consecinte grave.

La fel de mult ca discuțiile de film Picket 43 din această voință cald bun care crește între cei doi de armată pe ambele părți ale frontierei, script-ul nu se bazeze pe ea la un nivel admirabil, și în loc să deviază în prea multe de distragere. În cele din urmă nu ne amestecă pe oricare dintre aceste capete de acuzare, care este motivul pentru tovărășia dintre Hari și Mushraff nu reușește să facă impactul pe care ar trebui să aibă cu siguranță.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: