filme-online-banner

Pielea în care trăiesc – La piel que habito (2011) film online subtitrat

Alta denumire: The Skin I Live In
Regia: Pedro Almodóvar
Actori: Antonio Banderas, Marisa Paredes, Elena Anaya, Eduard Fernández, Susi Sánchez
Anul: 2011
Gen: Thriller
Durata: 120 minute
IMDB: 7.6/10 din 52305 voturi

Cu Antonio Banderas a reveni la ori pentru a juca protagonist nebun-om de stiinta, in Pielea în care trăiesc, Sony Pictures Classics este asigurat că mai mult de credincioși Almodóvar va apărea pentru eliberarea sa din America de Nord. Reacții vor varia, ca este greu de spus cat de mult a acestui este livrat cu limba-in-obraz panaș sau cum emoțional investit auteur este personaj Dr. Frankenstein.

Care medicul ar fi caracterul Banderas “, Dr. Robert Ledgard, un chirurg plastic de învățământ cercetator eminent. Cum stă bine profesia, Robert pare a ieșit din paginile GQ. Cu toate acestea, fata transmite un sentiment de scop întuneric. Și lucrează dintr-o clinica din propria compus suburban, foarte izolat și sigur în afara Toledo in Pielea în care trăiesc.

El prezintă colegii cu o hârtie care indică că a fost cercetarea crearea unei noi și mai bune, piele mai puternic că se apleacă considerabil limitele de bioetică. Publicul de acest punct este conștientă de faptul că limitează în conacul său este o femeie tânără, Vera (Elena Anaya), care este în curs de turnat – nu există nici un alt cuvânt pentru asta – la cerințele specifice ale doctorului. Și asta ar fi să semene în mare parte soția sa, care a fost ars dincolo de recunoașterea într-un accident de mașină și a ales să moară decât să trăiască în astfel de piele ruinat.

Vera poartă un corp de culoarea pielii ciorap ca oa doua piele și își petrece mare parte din timp într-o serie de poziții de yoga. Acestea ajuta să ajungă la un nucleu interior sinelui medicul nu poate atinge. Apoi, un om într-un costum de tigru (Roberto Alamo) rupe în casă in Pielea în care trăiesc. E în piele de tigru, pentru ca e timpul carnaval, dar bănuiți că Almodóvar ar fi găsit nici o scuză să-l pună în care costum pentru a realiza imaginea unui tigru la panda pentru Vera.