filme-online-banner

Poliţişti în Brooklyn – Brooklyn’s Finest (2009) film online subtitrat

Regia: Antoine Fuqua
Actori: Richard Gere, Don Cheadle, Ethan Hawke
Anul: 2009
Gen: Crima, Drama, Thriller
Durata: 132 minute
IMDB: 6.7/10 din 37099 voturi

In Poliţişti în Brooklyn, Bobby “Carlo” Competențele și Detective Salvatore “Sal” Procida sunt o conversație într-o mașină, atunci când Sal șutează în mod neașteptat Carlo, apucă un sac de bani de la poala Carlo și fuge, apoi mărturisește la un preot, cere ajutor situația sa cumplită; sotia lui este insarcinata cu gemeni, într-o casă prea mici pentru cei patru copii și a mucegai lemn, care pune în pericol sănătatea familiei sale. Disperat să se miște, Sal a aranjat să cumpere o casa mai mare, printr-o femeie care-l datorează o favoare. Avansul se datorează marțea următoare, și Sal este în continuare scurt. Sal este un detectiv de droguri cu înaltă calificare și realizate, dar a început să bani de buzunar de droguri de la raiduri.

Ofițer Edward “Eddie” Dugan este o săptămână de la pensionare, după 22 de ani de serviciu cufundata pentru a forța. El este atribuit pentru a supraveghea începători în cartierele dificile. Viața lui în abator; el swills whisky în dimineața pentru a iesi din pat și singurul lui prieten este Chantal, prostituata el frecventează.

Detective Clarence “Tango” Butler este un polițist sub acoperire care lucrează bate de droguri in Poliţişti în Brooklyn. După ce a pierdut el însuși în rolul său ca un traficant de droguri, el este obosit de tipul de atenție că un om negru într-o mașină neagră atrage. După ce a fost promis o promovare și un loc de muncă de birou de ani de zile, el este oferit în cele din urmă o cale de ieșire de trădarea unui prieten apropiat Casanova “Caz” Phillips, un criminal cunoscut recent eliberat din închisoare federală. Agent federal Smith instruiește Tango pentru a configura afacere cu droguri care va asigura arestarea Caz și întoarcerea sa în închisoare federală.