filme-online-banner

Poveşti extraordinare – Extraordinary Tales (2015) film online subtitrat

Regia: Raul Garcia
Scenariu: Raul Garcia
Actori: Roger Corman, Guillermo del Toro, Christopher Lee, Cornelia Funke
Anul: 2015
Gen: Animatie, Mister
IMDB: 6.2

“Poveşti extraordinare” Raul Garcia este un film animat antologie de povestiri de Edgar Allan Poe narate de corpuri de iluminat, cum ar fi Christopher Lee, Guillermo Del Toro si chiar Bela Lugosi sine (folosind imagini audio vechi). Pentru a fi greu de cap, e un fel de greu de mizerie care prea mult. Christopher Lee lectură Edgar Allan Poe? Inscrie-ma. Atât materialul sursă și omul a citit-o sunt legendare. Și acest factor se răcească inerent “Tales extraordinar” poartă produsul final un drum foarte lung, cu toate că deficiențele sale se uneori mă forțeze să întreb dacă ar fi putut fi o capodoperă în loc de o simplă curiozitate. Așa cum este, de câteva deciziile luate de García în procesul de filmare deține “Tales extraordinare” înapoi la potențialul său adevărat, deși în cazul în care introduce cinefililor la lucrările Poe (sau Lee sau Lugosi, pentru care contează), se face ceva bun.

García și echipa sa anima fiecare scurtmetraj în stiluri diferite, revenirea la o conversație între curbat un corb și o statuie într-un cimitir între pantaloni scurți. Acesta începe cu uimitor “Poveşti extraordinare”, citit de Christopher Lee. Animația este surprinzator de plat, de multe ori în căutarea ca un joc video de ultima generatie, cu prea mult CGI, atunci când de mână-trase ar fi dat această piesă atmosferic mai pumn. Cu toate acestea, este ușor să aprecieze libertatea bugetar care animație oferă García cu “Usher”, așa cum casa se destramă într-un mod care ar fi costat un studio de milioane de $ au fost de 80 l live-action.

În multe feluri, a doua nuvela ales este de Poe cel mai popular și cel mai interesant conceput în “Tales extraordinare.” A-trunchiată extrem (toate sunt, și, uneori, frustrant de lucru) versiune a “The Spune-Tale Heart” este spus de către un audio disonant al one-și-numai Bela Lugosi, însoțite de animație categoric vie în negru ascuțite și albi orbitoare care este menit să invoce celebru artist de benzi desenate Alberto Breccia. Ca o piesă independent, în ciuda editările la sursa, acest lucru este un pic de fascinant cinema în care surprinde influențele din întreaga lume, aducând Lugosi, Poe, și Breccia sub un cort răsucite.