seriale-online-banner

Power (2014) Serial Online Subtitrat


Regia: Courtney Kemp Agboh
Actori: Sinqua Walls, Omari Hardwick, Naturi Naughton, Leslie Lopez, Joseph Sikora
An: 2014
Gen: Seriale Online, Crima, Drama
IMDB: 8.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Power SEZONUL 5 Online Subtitrat:


S05E01:

S05E02:

S05E03:

S05E04:

S05E05:

S05E06:

S05E07:

S05E08:

S05E09:

S05E10:


Sinopsis Power

Power este povestea lui James ‘Ghost’ St. Patrick, interpretat de Omari Hardwick, un înstărit proprietar al unui club de noapte din New York care, atunci când nu își tratează clientela, își joacă al doilea rol, acela de lord al drogurilor.

Power este un serial despre mafie, familie și prietenie. Toate acestea sunt redate prin povestea din jurul lui James Ghost St. Patrick care duce o viață dublă. În una este proprietarul unui club din New York care se adresează elitei orasului. iar în cealaltă este un lord al drogurilor pe nume Ghost.

De ce Ghost? Pentru că, în copilărie știa tot timpul cum să dispară fară ca cineva să iși dea seama. Va imaginați, deci, cât de utila e abilitatea asta în domeniile în care e implicat.

Tocmai am terminat sezonul 4 din acest serial și trebuie să vă spun că mi-a plăcut foarte mult pentru că reuseste să te faca să te simti ca și cum ai fi parte din poveste în sensul că știi ce fac celelalte personaje, dar nu și ce gândesc cu adevarat. Lucrul asta aduce acțiunea mai aproape de realitate și nu prea poți să prevezi următoarea mișcare a personajelor.

Iar ca bonus are un soundtrack pur și simplu genial și foarte multe piese au intrat în playlistul meu și nu cred că or să mai iasă de acolo o perioadă lungă de timp.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: